Κλειστό Ποταμουδίων: Ξεκινούν την Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018 τα έργα

Αρχίζει η ριζική ανακαίνιση του γυμναστηρίου, όπου μέχρι το τέλος των εργασιών θα γίνονται μόνο οι προπονήσεις των ομάδων…

Σχεδόν ένα μήνα μετά από την σχετική υπογραφή της σύμβασης του Δήμου Καβάλας με τον ανάδοχο του έργου, ξεκινούν από την Δευτέρα οι εργασίες για την ριζική ανακαίνιση του κλειστού γυμναστηρίου των Ποταμουδίων. Ο δήμος Καβάλας με ανακοίνωση που εξέδωσε έκανε γνωστό ότι οι εργασίες θα αρχίσουν την προσεχή Δευτέρα (19/3) και για όσο χρονικό διάστημα διαρκέσουν, στο γυμναστήριο θα γίνονται μόνο προπονήσεις των ομάδων και οι επίσημες αναμετρήσεις για τα πρωταθλήματα τους θα διεξάγονται στα κλειστά της Καλαμίτσας και του Αμυγδαλεώνα.

Η Ανακοίνωση

Η ανακοίνωση του Δήμου Καβάλας αναφέρει τα εξής: «Από τη Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018, ξεκινούν οι εργασίες στο κλειστό γήπεδο των Ποταμουδίων. Η αρχή θα γίνει με την ριζική ανακαίνιση μπάνιων, αποδυτηρίων, τουαλετών καθώς και λοιπές εργασίες στεγανοποιήσεων, σημαντικές παρεμβάσεις που αναβαθμίζουν ριζικά την αθλητική εγκατάσταση. Ως εκ τούτου, ενημερώνουμε τους δημότες ότι μέχρι νεωτέρας θα χρησιμοποιείται ο αγωνιστικός χώρος μόνο για προπονήσεις. Οι αγώνες μεταφέρονται στα κλειστά γήπεδα «Αλεξ. Δήμογλου» και Αμυγδαλεώνα».

Τα άλλα δύο έργα

Μετά τα Ποταμούδια σειρά θα πάρουν οι προγραμματισμένες παρεμβάσεις (που εντάσσονται στο ίδιο έργο) στο ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ του Παληού, με την ριζική ανακατασκευή στο γήπεδο και τον περιβάλλοντα χώρο και στα τρία γήπεδα τένις στο ΔΑΚ της Καλαμίτσας. Εκεί θα γίνει αντικατάσταση των αγωνιστικών χωρών των γηπέδων με νέο συνθετικό τάπητα και χαλαζία, αντικατάσταση προβολέων με λάμπες LED, τοποθέτηση καθισμάτων στις κερκίδες και άλλες παρεμβάσεις που έχουν να κάνουν με τον ευπρεπισμό και την λειτουργικότητα του χώρου.