Δήμος Καβάλας: Με την πολύτιμη βοήθεια εθελοντών πραγματοποιήθηκε η πασχαλινή διανομή τροφίμων

265 οικογένειες από την Καβάλα και τους Φιλίππους έλαβαν είδη πρώτης ανάγκης, καθώς και τα απαραίτητα για το πασχαλινό τους τραπέζι

Ολοκληρώθηκε το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας 2 Απριλίου 2018 η τρίμηνη διανομή τροφίμων στους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου του δήμου Καβάλας, καθώς και η διανομή τροφίμων εν όψει των εορτών του Πάσχα. Πιο συγκεκριμένα, μοιράστηκαν σε 167 δικαιούχους από τη Δημοτική Ενότητα Καβάλας και σε 98 δικαιούχους από τη Δημοτική Ενότητα Φιλίππων, είδη μπακαλικής (λάδι, ζυμαρικά, όσπρια, γάλα, κ.α), καθώς και τα απαραίτητα είδη για το γιορτινό τραπέζι, αρνίσιο και μοσχαρίσιο κρέας, λουκάνικα, φέτα, κασέρι, αλλαντικά, τσουρέκι.

Η διανομή πραγματοποιείται με τη φροντίδα του Αντιδημάρχου Κοινωνικής Προστασίας Δημοσθένη Τουλκίδη, τη συμβολή της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πρόνοιας και του Κέντρου Κοινότητας, του Τμήματος Προμηθειών, στελεχών και υπάλληλων του δήμου Καβάλας.

Ο δήμος Καβάλας ευχαριστεί το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού ΤΤ Καβάλας και όλους τους εθελοντές για την πολύτιμη βοήθειά τους, τόσο κατά την προετοιμασία όσο και κατά τη διάρκεια της διανομής.