«Ανάσα» για τον δήμο Καβάλας οι 64 νεοπροσληφθέντες υπάλληλοι στην Υπηρεσία Καθαριότητας

Δήμητρα Τσανάκα και Ανέστης Τσουρουκίδης επισήμαναν στους εργαζομένους τον αυξημένο φόρτο εργασίας που τους περιμένει, χαρακτηρίζοντάς τους προσωπικό «παντός καιρού» με μεγάλες ευθύνες

Τους 64 νεοπροσληφθέντες υπαλλήλους με βάση τους προσωρινούς πίνακες του ΑΣΕΠ, υποδέχθηκε η δήμαρχος Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα με τον αντιδήμαρχο Ποιότητας Ζωής Ανέστη Τσουρουκίδη στο δημαρχείο, το μεσημέρι της Πέμπτης 19 Απριλίου 2018. Ήταν η πρώτη μέρα της εργασίας τους στις υπηρεσίες του δήμου και η δήμαρχος τους ζήτησε να εργαστούν ευσυνείδητα για να καταστεί ο δήμος της Καβάλας ένας από τους καθαρότερους δήμους της χώρας.

Αφού τους καλωσόρισε, δήλωσε ικανοποιημένη που ήρθαν στον δήμο νέοι άνθρωποι να εργαστούν και να μπορούν να αντιμετωπίσουν τις προσωπικές και οικογενειακές τους ανάγκες, αλλά και τον αυξημένο φόρτο εργασίας που έχει η Υπηρεσία Καθαριότητας, η οποία ασχολείται με όλες τις δραστηριότητες που έχει ο δήμος.

Ο αντιδήμαρχος Ανέστης Τσουρουκίδης τους παρακάλεσε να προσέρχονται στη δουλειά τους πρόθυμοι και με πνεύμα συνεργασίας, τονίζοντάς τους πως αποτελούν προσωπικό «παντός καιρού», εξηγώντας πως θα κληθούν να αντιμετωπίσουν ανάγκες, πρωινά, απογεύματα και βράδια, Σάββατα και Κυριακές, σε συνθήκες αν χρειαστεί καύσωνα, πλημμυρών ή χιονόπτωσης. Επέμεινε, επίσης, να είναι ενωμένοι και όλοι μαζί να δουλέψουν για το καλό των δημοτών.