«Πόρτα» κατοίκων Πιπίνου σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος

Συνάντηση με τη δήμαρχο Καβάλας για τα θέματα της περιοχής αλλά και τη «γνωμοδότησή» τους για την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων

Ηδήμαρχος Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα κάλεσε το μεσημέρι της Παρασκευής 27 Απριλίου 2018 τους περίοικους της οδού Πιπίνου της Καβάλας προκειμένου να ακούσει τις απόψεις τους για τη γειτονιά τους. Η πρόσκληση έγινε με την ευκαιρία ενός αιτήματος ιδιώτη, ο οποίος προτίθεται να λειτουργήσει στην περιοχή τους, κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και ζήτησε άδεια χρήσης του κοινόχρηστου χώρου για την τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων.

Η πλειοψηφία των κατοίκων διαφώνησε με τη σχετική αδειοδότηση προς τον ιδιώτη, ενώ στη συνέχεια έγινε εκτενής συζήτηση για όλα τα ζητήματα που απασχολούν την περιοχή, όπως το κυκλοφοριακό και η στάθμευση των αυτοκινήτων, ο σεβασμός του μνημείου του Υδραγωγείου και της ιστορικής συνοικίας της Παναγίας, η πρόσβαση σε περιπτώσεις ανάγκης στη συνοικία, η πυρόσβεση κλπ.

Αμέσως μετά τη σύσκεψη, η δήμαρχος Καβάλας δήλωσε ότι βρίσκεται στο πλευρό των κατοίκων για τα δίκαια αιτήματά τους, και ότι θα κάνει ό,τι μπορεί για την επίλυσή τους. Άλλωστε, είπε, ήδη οι παρεμβάσεις που έγιναν στην περιοχή, μετά από προηγούμενη συνάντησή τους, έχουν επιλύσει κάποια προβλήματα και θα συνεχίσει η υπηρεσία στην ίδια κατεύθυνση.

Δελτίο Τύπου