Λαϊκή Συσπείρωση Καβάλας: Καταγγελία για «φίμωση» των απόψεών της από ορισμένα τοπικά ΜΜΕ

Ο επικεφαλής της παράταξης Χρήστος Ποτόλιας κάνει λόγο για ένα «αντιδεοντολογικό γεγονός» και διερωτάται «γιατί προβάλλονται πλουσιοπάροχα μόνο οι θέσεις και οι προτάσεις της διοίκησης και των άλλων παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου»

Με μία καυστική ανακοίνωση, η παράταξη του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας Λαϊκή Συσπείρωση και ο επικεφαλής της Χρήστος Ποτόλιας, καταγγέλλουν ότι ορισμένα τοπικά ΜΜΕ «δεν προβάλουν τις θέσεις της Λαϊκής Συσπείρωσης μετά τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου», σε αντίθεση, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, με την «πλουσιοπάροχη» προβολή των θέσεων της διοίκησης του δήμου και των άλλων παρατάξεων, ενώ διερωτώνται αν οι ανακοινώσεις της Λαϊκής Συσπείρωσης «είναι τόσο ενοχλητικές που δεν “χωράνε” στην ενημέρωση».

Η ανακοίνωση-καταγγελία της Λαϊκής Συσπείρωσης Καβάλας

Καταγγέλλουμε και καταδικάζουμε την απαράδεκτη τακτική ορισμένων ΜΜΕ να μην αναφέρονται στην ενημέρωση που παρέχουν στους συνδημότες μας στις θέσεις της Λαϊκής Συσπείρωσης μετά τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου.

Αναρωτιόμαστε αν οι θέσεις και οι προτάσεις μας είναι τόσο ενοχλητικές που δεν «χωράνε» στην ενημέρωση που παρέχουν.

Είναι απαράδεκτο και πέρα για πέρα αντιδεοντολογικό-αντιδημοσιογραφικό να προβάλλονται πλουσιοπάροχα οι θέσεις και οι προτάσεις της διοίκησης και των άλλων παρατάξεων στο Δ.Σ. (κ.κ. Σιμιτσή, Παπαδόπουλου, Παππά, Βέρρου, Αγανικόλα) που έχουν κοινή βάση, απλώς διαφέρουν στη διατύπωση και να μην προβάλλεται η μοναδική αντιπολιτευτική φωνή στο Δ.Σ.

Ίσως βέβαια αυτός να είναι ο πραγματικός λόγος που η Λαϊκή Συσπείρωση έχει πέσει σε «δυσμένεια» για τα περισσότερα τοπικά και περιφερειακά ΜΜΕ.