Συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής δήμου Καβάλας 16.05.2018 [όλα τα θέματα]

Την Τετάρτη 16 Μαΐου 2018, στις 13:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας, στο Δημαρχείο, συνεδριάζουν τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής του δήμου Καβάλας.

Η ημερήσια διάταξη

1. 11η Αναμόρφωση προϋπολογισμού Δήμου Καβάλας οικονομικού έτους 2018.
2. Έγκριση Προτάσεων Ανάληψης Υποχρέωσης και ψήφιση πίστωσης προϋπολογισμού του Δήμου οικονομικού έτους 2018.
3. Έγκριση γενόμενων δαπανών πληρωθεισών από την Πάγια Προκαταβολή.
4. Έγκριση γενόμενων δαπανών πληρωθεισών από την Πάγια Προκαταβολή.
5. Έγκριση γενόμενων δαπανών πληρωθεισών από την Πάγια Προκαταβολή.
6. Κατάρτιση και έγκριση όρων δημοπρασίας για την μίσθωση ιδιωτικού ακινήτου από τον Δήμο Καβάλας για την κάλυψη αναγκών αποθήκευσης υλικών και στέγασης μηχανημάτων και οχημάτων Δήμου Καβάλας.
7. Κατάρτιση και έγκριση όρων εκμίσθωσης καλλιεργήσιμης γης στη Δημοτική Κοινότητα Κρηνίδων, στις Τοπικές Κοινότητες Φιλίππων, Πολύστυλου και στον οικισμό του Δάτου.
8. Έγκριση πρακτικού περί άγονης, της πλειοδοτικής, φανερής & προφορικής δημοπρασίας για την εκμίσθωση των Νο1.18 και 1.25 (Ε13) καταστημάτων του Κλειστού Κολυμβητηρίου Καβάλας Περιγιαλίου.
9. Περί έγκρισης της διενέργειας με συνοπτικό διαγωνισμό της προμήθειας γραφικής ύλης, αναλωσίμων ειδών μηχανογράφησης, φωτοτυπικών, φαξ και φωτοτυπικού χαρτιού για τις ανάγκες του Δήμου Καβάλας για το έτος 2018, των εγγράφων της σύμβασης, των όρων του διαγωνισμού καθώς και της ανάληψης υποχρέωσης και διάθεσης της σχετικής πίστωσης.
10. Έγκριση πρακτικών: α) περί ελέγχου δικαιολογητικών και τεχνικών προσφορών στον συνοπτικό διαγωνισμό «Υπηρεσίες Συντήρησης, Υποστήριξης και Αναβάθμισης Εφαρμογών Λογισμικού του Δήμου Καβάλας έτους 2018» και β) περί ανοίγματος οικονομικών προσφορών και κήρυξης προσωρινών αναδόχων στον συνοπτικό διαγωνισμό «Υπηρεσίες Συντήρησης, Υποστήριξης και Αναβάθμισης Εφαρμογών Λογισμικού του Δήμου Καβάλας έτους 2018».
11. Ψήφιση πίστωσης για την εκτέλεση του έργου «Κατασκευές κρασπεδορείθρων σε δρόμους του Παληού Καβάλας».
12. Ψήφιση πίστωσης για την εκτέλεση του έργου «Βελτιώσεις Οριζόντιας και Κατακόρυφης Σήμανσης Δήμου Καβάλας έτους 2018».
13. Έγκριση της διακήρυξης και των όρων δημοπράτησης του έργου: «Ασφαλτοστρώσεις – Τσιμεντοστρώσεις – Οδοσήμανση Δ.Ε. Φιλίππων έτους 2018».
14. Έγκριση της διακήρυξης και των όρων δημοπράτησης του έργου: «Επέκταση Δικτύων Φωτισμού και Συντήρηση Δικτύων Φωτισμού Δήμου Καβάλας 2018».
15. Έγκριση Πρακτικού ΙI για το έργο «Συντήρηση αρδευτικών δικτύων και λειτουργία και ανακατασκευή αντλιοστασίων άρδευσης έτους 2018».
16. Έγκριση Πρακτικού Ι για την ανακήρυξη μειοδότη και την ανάθεση σύμβασης για το έργο «Ανάπλαση Δημοτικού Οικοπέδου στην οδό Ισμήνης».