Κατεπείγουσα συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας 29.05.2018 [όλα τα θέματα]

Οι σύμβουλοι καλούνται εκτάκτως να εγκρίνουν μελέτες και προτάσεις για έργα που πρόκειται να ενταχθούν στο ΕΣΠΑ

Την Τρίτη 29 Μαΐου 2018, στις 14:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας, στο Δημαρχείο, συνεδριάζουν εκτάκτως τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας.

Η ημερήσια διάταξη

1. Έγκριση μελέτης και σχεδίου διακήρυξης του Υποέργο 2 με τίτλο: «Προμήθεια εξοπλισμού κτιρίων και ακάλυπτου χώρου στο Χερσαίο Τείχος» της πράξης «Αποκατάσταση κτιρίων στο Χερσαίο Τείχος για εγκατάσταση πολιτιστικών δραστηριοτήτων και ανάπλαση του ακάλυπτου χώρου τους.
2. Έγκριση υποβολής πρότασης για ένταξη και χρηματοδότηση της πράξης «Αποκατάσταση κτιρίων στο Χερσαίο Τείχος για εγκατάσταση πολιτιστικών δραστηριοτήτων και ανάπλαση του ακάλυπτου χώρου τους» στην πρόσκληση ΑΜΘ38 με τίτλο «ΟΧΕ_1-Στρατηγικές Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης (ΣΒΑΑ) στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.
3. Έγκριση μελέτης και σχεδίου διακήρυξης του Υποέργο 1 με τίτλο: «Μελέτη αξιοποίησης του κτιριακού αποθέματος των καπναποθηκών στην Καβάλα» της ομότιτλης πράξης
4. Έγκριση υποβολής πρότασης για ένταξη και χρηματοδότηση της πράξης «Μελέτη αξιοποίησης του κτιριακού αποθέματος των καπναποθηκών στην Καβάλα» στην πρόσκληση ΑΜΘ38 με τίτλο «ΟΧΕ_1-Στρατηγικές Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης (ΣΒΑΑ) στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Το κατεπείγον της συνεδρίασης έγκειται στο γεγονός ότι στις 01/06/2018 λήγει η προθεσμία υποβολής της πρότασης στο ΕΣΠΑ.