Στο τραπέζι η «μετακόμιση» του 12ου και του 21 Δημ. Σχολείου

Εν όψει τις έναρξης των εργασιών αναβάθμισης των Δημ. Σχολείων Αγ. Ιωάννου και Αγ. Λουκά ο δήμος Καβάλας συγκάλεσε σύσκεψη με όλους τους εμπλεκόμενους για να συζητηθούν και να ρυθμιστούν τα ουκ ολίγα ζητήματα που προκύπτουν από την μεταφορά των δραστηριοτήτων των δύο σχολείων σε άλλα σχολικά συγκροτήματα

Για το ζήτημα της προετοιμασίας για την υλοποίηση του έργου της βιοκλιματικής αναβάθμισης με χρηματοδότηση του ΕΣΠΑ, στα δυο δημοτικά σχολεία της Καβάλας το 12ο και το 21ο, πραγματοποιήθηκε μια πρώτη σύσκεψη, με τη συμμετοχή της Δημάρχου Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα, της Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ευαγγελίας Δρακονάκη, του Προϊσταμένου της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κωνσταντίνου Μπαντίκου, των Διευθυντών των σχολείων, του Προέδρου της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Περικλή Τελίδη και του Διευθυντή Οικονομικών του Δήμου Γιάννη Χατζηκωνσταντίνου.

Δεδομένου ότι υπάρχουν πολλά ζητήματα που πρέπει να ρυθμιστούν για την μετακίνηση των δυο αυτών σχολείων σε άλλα κτίρια, όπου θα λειτουργήσουν στη νέα σχολική χρονιά και μέχρι να ολοκληρωθούν τα έργα, έγινε εκτενής συζήτηση για να αντιμετωπιστούν όλα τα σχετικά ζητήματα.

Συμφωνήθηκε να γίνει σύντομα νέα συνάντηση για να εξεταστούν οι λεπτομέρειες της μετακίνησης των σχολείων, αυτή τη φορά και με τη συμμετοχή των εκπροσώπων των γονέων των σχολικών μονάδων.