Άνοιξε τις… ιαματικές του πύλες το Πηλοθεραπευτήριο Κρηνίδων Καβάλας

Η πιο... διάσημη λάσπη της Ευρώπης περιμένει τους ενδιαφερόμενους για να τους προσφέρει τα ολιστικά οφέλη της φυσικής ιαματικής θεραπείας-Αναλυτικά οι ώρες λειτουργίας του Πηλοθεραπευτηρίου

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Καβάλας ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ και ο δήμος Καβάλας ενημερώνουν το κοινό ότι από την Παρασκευή 1 Ιουνίου 2018 ξεκίνησε η λουτρική περίοδος στο Πηλοθεραπευτήριο Κρηνίδων Καβάλας.

Οι εγκαταστάσεις πηλοθεραπείας θα παραμένουν ανοικτές καθημερινά κατά τις ώρες 08:00-18:00 μέχρι τη Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018. Οι επισκέπτες του πηλοθεραπευτηρίου μπορούν να βιώσουν τη μοναδική εμπειρία της εισόδου στον πηλό Κρηνίδων, προσφέροντας στον εαυτό τους τα ολιστικά οφέλη της φυσικής ιαματικής θεραπείας.

Ο μηχανισμός δράσης του πηλού των Κρηνίδων κατά τη διάρκεια της θεραπευτικής αγωγής, αποτελεί γεγονός σύνθετο και πολύπλοκο. Βασίζεται στη χρήση «ώριμου» πηλού. Η εφαρμογή του πηλού είναι δυνατόν να είναι ολική ή μερική, με εμβάπτιση του σώματος σ’ αυτόν ή με επάλειψη. Στην διάθεση των λουόμενων υπάρχουν ακόμη το χαμάμ και υπηρεσίες μασάζ.

Για περισσότερες πληροφορίες το κοινό μπορεί να επικοινωνεί με τα τηλέφωνα 210516162 στο Πηλοθεραπευτήριο και 2510 831388 στη ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ.