Η φημισμένη παιδική χορωδία της Φιλιππιάδας ερμηνεύει τραγούδια του μεγάλου Βασίλη Τσιτσάνη

Η εκδήλωση αποτελεί συνδιοργάνωση του δήμου Καβάλας, της εκκλησίας της Αγ. Φωτεινής και της Ιερέας μητρόπολης ΦΝΘ

Ο δήμος Καβάλας και το εκκλησιαστικό συμβούλιο του Ιερού Ναού Αγίας Φωτεινής της Σαμαρείτιδος, της συνοικίας Νεάπολης, με την υποστήριξη της Ιεράς Μητρόπολης Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου, συνδιοργανώνουν ανοιχτή πολιτιστική μουσική εκδήλωση την Τρίτη 3 Ιουλίου 2018 στην παραλία Καβάλας (πλατεία Κανάρη στις 21.15) με τη συμμετοχή της φημισμένης παιδικής χορωδίας του Ιερού Ναού Αγίου Βησσαρίωνος, Φιλιππιάδος Πρέβεζας.

Πραγματοποιώντας εκπαιδευτική εκδρομή – επίσκεψη στην περιοχή μας, η παιδική χορωδία θα βρεθεί στην Καβάλα και θα δώσει μια συναυλία με έντεχνα και ρεμπέτικα τραγούδια του μεγάλου Έλληνα μουσικοσυνθέτη Βασίλη Τσιτσάνη.

Τα μέλη της παιδικής χορωδίας μαζί με την ορχήστρα θα ερμηνεύσουν γνωστά και ιδιαίτερα αγαπητά τραγούδια του αξέχαστου μουσικοσυνθέτη.

Η παιδική χορωδία από το 2001 που συστάθηκε έλαβε πολλές και σημαντικές διακρίσεις αριθμεί 35 μέλη. Έδωσε πολλές συναυλίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό ενώ έχει τραγουδήσει με καταξιωμένους και δημοφιλείς Έλληνες καλλιτέχνες.

Επίσης, κέρδισε και το πρώτο βραβείο στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Παιδικών Χορωδιών που διοργάνωσε το 2010 η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος.