Το πρόγραμμα της υποδοχής των αποστολών του Cosmopolis

Η δήμαρχος θα τις υποδεχτεί το πρωί της Πέμπτης στο δημαρχείο και λίγο αργότερα θα γίνει η παρέλαση τους στο κέντρο της Καβάλας

Τους επικεφαλής των αποστολών του Cosmopolis Ethnic Festival 2018 θα υποδεχτεί, όπως είθισται κάθε χρόνο, η δήμαρχος Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα, στο δημαρχείο την Πέμπτη 19 Ιουλίου 2018 στις 10.30, ενώ νωρίτερα στις 9.30 θα την επισκεφθεί αποστολή από τον αδελφοποιημένο δήμο Durham της Βόρειας Καρολίνας, που βρίσκεται στην πόλη μας προκειμένου να παρακολουθήσει τις εκδηλώσεις του Cosmopolis.
Η καθιερωμένη παρέλαση των αποστολών στο κέντρο της πόλης θα ξεκινήσει στις 10.30 από την πλατεία Ελευθερίας (κεντρική πλατεία) και θα καταλήξει στο δημοτικό κήπο, όπου η κάθε αποστολή θα χορέψει για λίγα λεπτά παρουσία της δημάρχου, προσφέροντας μια μικρή γεύση από το τι θα ακολουθήσει κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ.

Αλλάζει το ωράριο επισκέψεων στο Φρούριο

Αξίζει να σημειωθεί ότι λόγω των εργασιών προετοιμασίας των συναυλιών του φεστιβάλ, το ωράριο επίσκεψης στο Φρουρίου της Καβάλας τροποποιείται και έτσι η είσοδος των επισκεπτών θα είναι δυνατή από τις οκτώ το πρωί μέχρι τις έξι το απόγευμα (8.00-18.00). Οι αλλαγές ισχύουν από την Πέμπτη 19/7 μέχρι και την Κυριακή 22/7.