Δήμητρα Τσανάκα: Το καλύτερο Cosmopolis των τελευταίων ετών

Για μια Καβάλα που γίνεται πρωταγωνίστρια και εξωστρεφής, ενώ παράλληλα παρέχει υψηλού επιπέδου ψυχαγωγία έκανε λόγο η δήμαρχος Καβάλας με αφορμή το τέλος του επιτυχημένου φεστιβάλ Cosmopolis

Την ικανοποίηση της για την άκρως επιτυχημένη διοργάνωση του φεστιβάλ Cosmopolis εκφράζει με δήλωση της η δήμαρχος Καβάλας, η οποία χαρακτηρίζει την φετινή διοργάνωση την καλύτερη των τελευταίων ετών. Η Δήμητρα Τσανάκα αναφέρθηκε σε μια Καβάλα που έχει παλμό, πρωταγωνιστεί και προσελκύει επισκέπτες, έχοντας καταξιωθεί πλέον στον τουριστικό χάρτη, ενώ παράλληλα παρέχει υψηλού επιπέδου ψυχαγωγία στους δημότες της. Δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους εθελοντές και όλους όσους δούλεψαν για την μεγάλη γιορτή και ανανέωσε το ραντεβού για το καλοκαίρι του 2019.

Ακολουθεί η δήλωση της δημάρχου Καβάλας

«Η Καβάλα που πρωταγωνιστεί, που προσελκύει τουρίστες και γίνεται εξωστρεφής…»

«Το Cosmopolis Ethnic Festival 2018 είναι παρελθόν. Ήταν ομολογουμένως το καλύτερο των τελευταίων ετών. Χιλιάδες Καβαλιώτες και επισκέπτες, από την Ελλάδα και το εξωτερικό, επισκέφτηκαν την εμβληματική συνοικία της Παναγίας. Επικράτησε το αδιαχώρητο.

Η Καβάλα έχει παλμό. Πρωταγωνιστεί. Προσελκύει επισκέπτες. Από τουριστικά ανυπόληπτη, έχει καταξιωθεί πλέον στον τουριστικό χάρτη. Και πάνω από όλα δίνει την ευκαιρία για υψηλού επιπέδου ψυχαγωγία στους δημότες της.
Η Καβάλα γυρίζει την πλάτη στην στασιμότητα. Γιατί απλά δεν της ταιριάζει. Γίνεται εξωστρεφής. Γίνεται πόλος έλξης.

Πολλά συγχαρητήρια σε όσες και όσους εργάστηκαν σκληρά γι αυτήν την επιτυχία. Πάνω από όλα ευχαριστώ από καρδιάς τους εθελοντές μας. Την ατμομηχανή του Festival.
Ραντεβού το 2019. Ακόμη πιο ψηλά. Ακόμη καλύτερα».