Κανονικά και φέτος η γιορτή βιβλίου στην Καβάλα

Θα πραγματοποιηθεί από τις 27 Ιουλίου μέχρι τις 5 Αυγούστου, μετά από την επίτευξη συμφωνίας του δήμου Καβάλας του συλλόγου βιβλιοπωλών και του ΟΛ Καβάλας

Mετά από πολύ κουβέντα, θόρυβο, μπηχτές εκατέρωθεν και αναζήτηση ευθυνών για το πώς φτάσαμε στο… παρά πέντε της ματαίωσης της γιορτής, αποφασίστηκε τελικά η καθιερωμένη έκθεση βιβλίου που πραγματοποιείται κάθε χρόνο τέτοια εποχή στην παραλιακή λεωφόρο της Καβάλας να συνεχιστεί κανονικά! Στην επίσημη ανακοίνωση του δήμου Καβάλας αναφέρεται ότι θα ξεκινήσει την Παρασκευή 27 Ιουλίου και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 5 Αυγούστου και ότι το έναυσμα για την διεξαγωγή του για 20η χρονιά ήταν η αγάπη του κόσμου της Καβάλας αλλά και των επισκεπτών της για το βιβλίο.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του δήμου Καβάλας

«Η αγάπη του βιβλιόφιλου κοινού είναι το έναυσμα για να πραγματοποιηθεί ο θεσμός»

«Ο δήμος Καβάλας, η δημοτική βιβλιοθήκη Καβάλας «Βασίλης Βασιλικός», σε συνεργασία με το σύλλογο Βιβλιοπωλών – Χαρτοπωλών  Καβάλας και με την υποστήριξη του Οργανισμού Λιμένος Καβάλας οργανώνει για 20η συνεχή χρονιά την έκθεση Βιβλίου στην παραλία της  Καβάλας.
Σκοπός της Έκθεσης εκτός από τη διάδοση της φιλαναγνωσίας είναι το ταξίδι με το βιβλίο σε ένα μαγικό κόσμο γνώσης, ψυχαγωγίας και δημιουργίας.
Η αγάπη του βιβλιόφιλου κοινού καθώς επίσης και των επισκεπτών της παραλίας της πόλης μας  είναι το έναυσμα για να πραγματοποιηθεί ο παραπάνω θεσμός για εικοστή συνεχή χρονιά.
Πρόσφατες εκδόσεις αλλά και παλαιότερες από πολλούς εκδοτικούς οίκους, θα περιμένουν μικρούς και μεγάλους αναγνώστες για να τους ξεναγήσουν στον κόσμο του βιβλίου.
Ημέρες και ώρες λειτουργίας της Έκθεσης:
Παρασκευή 27 Ιουλίου έως Κυριακή 5 Αυγούστου, ώρες 19:30-23:30 στην παραλία της Καβάλας».