Δήμητρα Τσανάκα: Υπερήφανοι για την Έφη Ζιώτα

H Καβαλιώτισσα μαθήτρια κατέλαβε την 10η θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Microsoft Office Specialist που διεξήχθη στις ΗΠΑ και στηρίχθηκε από τον δήμο Καβάλας και την ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ

Η δήμαρχος Δήμητρα Τσανάκα έκανε την ακόλουθη δήλωση με αφορμή την επιτυχία της νεαρής Καβαλιώτισσας μαθήτριας Έφης Ζιώτα, που ξεχώρισε με τις επιδόσεις της στο που πραγματοποιήθηκε στις ΗΠΑ. Συγκεκριμένα δήλωσε:

«Διερμηνεύοντας τα αισθήματα όλων των συνδημοτών μου θα ήθελα να συγχαρώ από βάθους καρδιάς την Καβαλιώτισσα μαθήτρια Έφη Ζιώτα για τη σημαντική νίκη που κατέλαβε στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Microsoft Office Specialist που διεξήχθη πριν από λίγες μέρες στο Ορλάντο των ΗΠΑ.

Η Έφη Ζιώτα έχοντας την αμέριστη στήριξη και συμπαράσταση του καθηγητή της Παναγιώτη Ασλανίδη κατέλαβε τη 10η θέση παγκοσμίως και την 3η θέση στην Ευρώπη μεταξύ ενός εκατομμυρίου παιδιών απ’ όλο τον κόσμο που συμμετείχαν φέτος στον καταξιωμένο διαγωνισμό.

Ο δήμος Καβάλας και η δημοτική κοινωφελής επιχείρηση ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ στήριξε την προσπάθεια της Έφης και σήμερα όλοι μαζί οι Καβαλιώτες, μπορούμε να χαιρόμαστε και να περηφανευόμαστε γι’ αυτή τη μεγάλη επιτυχία της που φανερώνει το υψηλό επίπεδο των παιδιών μας και μας γεμίζει ελπίδα ότι οι νέοι άνθρωποι θ’ ανεβάσουν την πατρίδα μας ένα βήμα ψηλότερα.

Ένα μεγάλο μπράβο στη δική μας Έφη, ένα μεγάλο μπράβο και στα άλλα δύο παιδιά από την Αθήνα και τη Σπάρτη που συγκρότησαν την εθνική μας ομάδα στο διεθνή διαγωνισμό της Microsoft κάνοντας μας όλους να νιώθουμε πάρα πολύ όμορφα αυτή την Αυγουστιάτικη μέρα».