Αναστασία Ιωσηφίδου: Η ανοδική πορεία του τουρισμού της Καβάλας, αποτελεί πρόβλημα για τον Μάκη Παπαδόπουλο

Απάντηση στην… απάντηση του επικεφαλής του «Τόπου της ζωής μας» από την πρόεδρο της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ, αναφορικά με την σωστή ερμηνεία των στοιχείων που δείχνουν άνοδο του τουρισμού στην Καβάλα

Η αμφισβήτηση από την πλευρά του Μάκη Παπαδόπουλου των στοιχείων που δείχνουν αύξηση του τουριστικού ρεύματος στην πόλη της Καβάλας, η οποία εκφράστηκε με ανακοίνωση του συνδυασμού του «Ο τόπος της ζωής μας», αποτέλεσε την αφορμή για την Αναστασία Ιωσηφίδου να δώσει την δική της απάντηση. Η πρόεδρος της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ καταλογίζει στον κ. Παπαδόπουλο αντιπολιτευτικό μένος και σύγχυση και τον καλεί να απευθυνθεί για περισσότερες λεπτομέρειες στον σύνδεσμο των ξενοδόχων της Καβάλας, απ’ όπου δημοσιοποιήθηκαν τα σχετικά στοιχεία.

Ακολουθεί η  δήλωση της Αναστασίας Ιωσηφίδου

«Ο Μάκης Παπαδόπουλος και το επιτελείο του βρίσκονται σε πρωτοφανή σύγχυση»

«Είναι φανερό πλέον ότι ο κ. Μάκης Παπαδόπουλος και το επιτελείο του Τόπου της Ζωής μας βρίσκονται σε πρωτοφανή σύγχυση και πανικό καθώς η καταστροφολογία τους για την τουριστική κίνηση στον δήμο μας ναυάγησε παταγωδώς. Μέσα σε αυτή την σύγχυση προφανώς έμπλεξαν τις δηλώσεις μου με αυτές του συνδέσμου ξενοδόχων καθώς η αναφορά για 59%  πληρότητα εξαμήνου του έτους των ξενοδοχείων της πόλης (άλλο ένα ποσοστό με αυξητική πορεία)  έγινε από τον Σύνδεσμο Ξενοδόχων και όχι  από εμένα.

Αφού λοιπόν τα προσωπικά του αδιέξοδα και το  αντιπολιτευτικό του μένος τον έφθασαν  στο σημείο να αμφισβητεί τα επίσημα στοιχεία των επαγγελματιών του τουρισμού και μέσα από τους αυθαίρετους,  δικούς  του υπολογισμούς να θέτει και μαθηματικούς γρίφους , καλό θα είναι να απευθυνθεί στο σύνδεσμο ώστε από εκεί να λάβει τις απαντήσεις που αναζητά.

Το μόνο που έχω να δηλώσω προσωπικά , είναι ότι λυπάμαι ειλικρινά που για τον κ. Παπαδόπουλο και για την δημοτική  του παράταξη   αποτελεί «πρόβλημα» η ανοδική πορεία του τουρισμού στο δήμο μας.  Κρίμα» !!!