Τσανάκα προς τους επιτυχόντες στις Πανελλαδικές: Να συνεχίζετε το πανέμορφο ταξίδι της γνώσης

Μήνυμα της δημάρχου Καβάλας στα παιδιά που πέτυχαν τους στόχους στις Πανελλαδικές εξετάσεις και σ’ αυτά που δεν τα κατάφεραν…

Με την ευκαιρία της ανακοίνωσης των βάσεων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση η δήμαρχος Καβάλας απέστειλε μήνυμα προς όλα τα παιδιά, που είτε κατάφεραν να πετύχουν τους στόχους είτε όχι. Για τους πρώτους η Δήμητρα Τσανάκα ευχήθηκε να γίνουν τα όνειρα τους πραγματικότητα και για τους δεύτερους επισήμανε ότι «μπορεί να χάθηκε μια μάχη, η οποία μπορεί να αποδειχτεί ευεργετική αύριο.

Αναλυτικά το μήνυμα της δημάρχου αναφέρει: «Θα ήθελα να συγχαρώ από τα βάθη της καρδιάς μου, όλα εκείνα τα παιδιά, που με κόπους, βάσανα, έξοδα και αγωνία, τόσο των ίδιων, όσο και των γονιών τους, έκαναν ένα από τα όνειρα τους πραγματικότητα: Να συνεχίσουν το πανέμορφο ταξίδι της γνώσης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Για όλα εκείνα τα παιδιά που δεν τα κατάφεραν, έχω να πω το εξής: Η ζωή μπορεί να τα φέρει έτσι, ώστε μια χαμένη μάχη σήμερα, να αποδειχτεί ευεργετική αύριο. Έχει πολλές προκλήσεις, ευκαιρίες και εκπλήξεις. Θα έρθει και η δική σας ώρα».