«Μουσική» επίσκεψη στη δήμαρχο

Ο 17χρονος μουσικός Θάνος Τζανετάκης που διακρίθηκε στον 19ο Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό Eurovision Young Musicians, επισκέφτηκε την Δήμητρα Τσανάκα

Τη δήμαρχο Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα, επισκέφθηκε ο νεαρός κιθαρίστας του Δημοτικού Ωδείου Καβάλας, Θάνος Τζανετάκης, συνοδευόμενος από τη μητέρα του Ελένη Καλώτη, προκειμένου να την ευχαριστήσει για την έμπρακτη στήριξη που του προσέφερε, στην πραγματοποίηση της συμμετοχής του, σε μεγάλο πανευρωπαϊκό διαγωνισμό.

Πιο συγκεκριμένα, ο 17χρονος Θάνος Τζανετάκης επελέγη και εκπροσώπησε την Ελλάδα, στον 19ο Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό Eurovision Young Musicians 2018, που πραγματοποιήθηκε στο Εδιμβούργο της Σκωτίας από τις 16 μέχρι τις 24 Αυγούστου. Στον διαγωνισμό αυτόν, κλασσικής μουσικής σε όλα τα όργανα, απέσπασε πολύ καλές κριτικές από το BBC, συνδιοργανωτή του διαγωνισμού και κατάφερε να φτάσει στον πρώτο ημιτελικό, στους 6 από τους 18 διαγωνιζόμενους.

Η δήμαρχος συνεχάρη το νεαρό μουσικό, του ευχήθηκε να έχει στη συνέχεια πολλές ακόμη επιτυχίες και του δήλωσε πως θα υποστηρίξει με κάθε τρόπο τις προσπάθειές του.