Ο «Ζορμπάς» χτύπησε το Αθλητικό διήμερο της Καβάλας

Αναβάλλονται οι αγώνες κολύμβησης, ποδηλασίας και τα δρομικά αθλήματα – Κανονικά θα διεξαχθούν μόνο οι αγώνες ιστιοπλοΐας

Ο κυκλώνας «Ζορμπάς» που έχει χτυπήσει την χώρας μας τις τελευταίες ώρες με έντονες βροχοπτώσεις και δυνατούς ανέμους, χτύπησε και το 4ο Αθλητικό διήμερο του δήμου Καβάλας! Για λόγους ασφαλείας αλλά και για να μην ταλαιπωρηθεί πολύς κόσμος που είχε δηλώσει συμμετοχή στην διοργάνωση ιδίως από άλλες πόλεις αποφασίστηκε να ματαιωθούν οι 3 από τις 4 προγραμματισμένες δράσεις. Οι αγώνες κολύμβησης στην θάλασσα δεν θα γίνουν ύστερα από τις οδηγίες που πήραν οι διοργανωτές από το Λιμεναρχείο, ενώ ματαιώνονται επίσης και οι αγώνες ποδηλασίας αλλά και τα δρομικά αθλήματα. Μόνο οι αγώνες της ιστιοπλοΐας θα διεξαχθούν κανονικά, μιας και οι συνθήκες θεωρούνται πολύ καλές. Όπως ανακοινώθηκε από τον δήμο με δελτίο τύπου που εκδόθηκε από τον δήμο Καβάλας, μέχρι την Τρίτη (2/10) θα ανακοινωθεί η ημερομηνία που θα διεξαχθούν τα υπόλοιπα αθλήματα.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν και προβλέπεται να επικρατήσουν και αύριο στην περιοχή μας ανακοινώνεται:

  1. Οι αγώνες ιστιοπλοΐας θα διεξαχθούν κανονικά.
  2. Οι αγώνες κολύμβησης κατόπιν οδηγιών του Λιμεναρχείου ματαιώνονται.
  3. Οι αγώνες ποδηλασίας και τα δρομικά αθλήματα ματαιώνονται.

Το αργότερο έως την Τρίτη 2-10-218 θα ανακοινωθεί η νέα ημερομηνία διεξαγωγής των υπόλοιπων αθλημάτων.

Ζητούμε συγγνώμη από τις φίλες και τους φίλους που δήλωσαν συμμετοχή. Ο πολύ μεγάλος αριθμός συμμετοχών, ιδίως από άλλες πόλεις, μας αναγκάζει στην απόφαση αυτή, ώστε να αποφευχθεί η ταλαιπωρία συμμετεχόντων».