Η Τσανάκα στον τόπο της καταστροφής στην Μισσιριάν ΑΕ

Εξέφρασε στον πρόεδρο της επιχείρησης την λύπη της και την συμπαράσταση του Δήμου – Δέχτηκε ευχαριστήρια επιστολή για την σημαντική ανταπόκριση στην κατάσβεση της πυρκαγιάς

Η δήμαρχος Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα, επισκέφτηκε το πρωί της Πέμπτης 11 Οκτωβρίου 2018, τις εγκαταστάσεις της επιχείρησης Μισσιριάν, προκειμένου να δει από κοντά την καταστροφή που συντελέστηκε, μετά την πυρκαγιά που ξέσπασε σε μια μεγάλη αποθήκη με καπνά, έτοιμα προς εξαγωγή. Συναντήθηκε εκεί με τον Πρόεδρο της εταιρείας και του εξέφρασε τη λύπη της, αλλά και τη συμπαράσταση του Δήμου, με κάθε νόμιμο τρόπο. Άλλωστε, σχεδόν από την έναρξη της πυρκαγιάς το απόγευμα της προηγουμένης, ο Δήμος διέθεσε δυο βυτιοφόρα οχήματα, προκειμένου να υποστηρίξουν το έργο κατάσβεσης από την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της επιχείρησης Μισσιριάν ΑΕ Νικόλαος Τζούμας, έστειλε ευχαριστήρια επιστολή προς τη Δήμαρχο «για την άμεση και σημαντική ανταπόκρισή της στο έργο της κατάσβεσης της φωτιάς που εκδηλώθηκε σε αποθήκη της εταιρείας».