Κοινή πορεία αγοράς και Δήμου Καβάλας για τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις

Σε πολύ καλό κλίμα η συνάντηση ανάμεσα στην διοίκηση του δήμου και των εκπροσώπων της αγοράς – Στο συντονισμό και τον σχεδιασμό των εκδηλώσεων θα συνδράμει η Μαρία Καλέα

Ευρεία σύσκεψη στο γραφείο της Δημάρχου Καβάλας Δήμητρας Τσανάκα πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (24/10) με θέμα τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου.

Συμμετείχαν εκ μέρους της διοίκησης, η Πρόεδρος της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ Αναστασία Ιωσηφίδου, οι Αντιδήμαρχοι Γεώργιος  Φιλόσογλου  και Μαρία Φραντζεσκάκη, καθώς και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γεώργιος Γραμμένος.

Από φορείς της Καβάλας παραβρέθηκαν οι κύριοι Παναγιωτίδης Ι., Λεμονίδης Β., Βαφείδης Γ., Καραμπουρνιώτη Μ., καθώς και μέλη των διοικητικών συμβουλίων των φορέων.

Στη συνάντηση που έγινε σε πολύ καλό κλίμα, αποφασίστηκε η από κοινού συνεργασία χάραξης και υλοποίησης των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων πάνω στο κεντρικό πλάνο και άξονα που έχει ήδη χαραχτεί από τον Δήμο Καβάλας και τη ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ.

Στα πλαίσια αυτά οι συναντήσεις θα συνεχιστούν, ενώ στο σχεδιασμό και συντονισμό θα συνδράμει η Μαρία Καλέα, που τυγχάνει της αποδοχής όλων.

In this article