Πόσες λάμπες άλλαξε το τελευταίο πεντάμηνο ο δήμος Καβάλας;

Η δραστηριότητα της υπηρεσίας ηλεκτροφωτισμού που διαθέτει 4 ηλεκτρολόγους και κανέναν εργάτη

Η διεύθυνση Ηλεκτροφωτισμού του Δήμου Καβάλας, διαθέτει από την 24-7-2015, ηλεκτρονικό σύστημα καταγραφής βλαβών και αποκαταστάσεων στον τομέα του ηλεκτροφωτισμού. Είναι προφανές, πως, δεδομένου ότι ζούμε στην εποχή της ψηφιακής τεχνολογίας, θα έπρεπε αυτό να γίνει πολλά χρόνια νωρίτερα. Είναι πολύ σημαντικό να σημειώσουμε, πως ο Δήμος Καβάλας διαθέτει συνολικά τέσσερις, μόλις, ηλεκτρολόγους και κανέναν εργάτη. Παρ’ όλα αυτά, ενδεικτικό των τιτάνιων προσπαθειών που καταβάλλονται από τους ανθρώπους αυτούς και με την καθοδήγηση του εκάστοτε αρμόδιου αντιδημάρχου και φυσικά της Δημάρχου Καβάλας Δήμητρας Τσανάκα, είναι πως μόνο το τελευταίο πεντάμηνο έγιναν συνολικά:
1290 αλλαγές λαμπτήρων και αποκαταστάσεις βλαβών. .
824 από αυτές στην ΔΕ Καβάλας.
466 από αυτές στην ΔΕ Φιλίππων.
Σε αυτές θα πρέπει να προστεθεί και ο αριθμός των λαμπτήρων που αντικαθίστανται από τους Προέδρους των τοπικών διαμερισμάτων.
Πέραν των ως άνω εργασιών όμως, που βελτιώνουν την καθημερινότητα, την ασφάλεια και την ποιότητα ζωής των δημοτών, η διεύθυνση ηλεκτροφωτισμού μέριμνα καθημερινά:
-Για τις αποκαταστάσεις βραχυκυκλωμάτων.
-Για την ανάρτηση banner.
-Για την εγκατάσταση και υποστήριξη ηλεκτρολογικού εξοπλισμού σε εκδηλώσεις (περίπου 40 μέχρι σήμερα για το έτος 2018). Μεταξύ αυτών αναφέρονται ενδεικτικά, το Cosmopolis και το Φεστιβάλ Φιλίππων.
-Για τους σημαιοστολισμούς.
-Για νέες εγκαταστάσεις καλωδίων φωτισμού σε καινούρια δίκτυα.
-Για αποκαταστάσεις μετά από ατυχήματα σε δρόμους.
-Για βλάβες σε φωτεινούς σηματοδότες (ακόμη και εκτός ωραρίου).
-Για αποκαταστάσεις δολιοφθορών.
Οι προσπάθειες της υπηρεσίας ηλεκτροφωτισμού συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό.
Υπενθυμίζεται το τηλέφωνα επικοινωνίας 15451 (επιλογή 3 για βλάβες). Οι δημότες μπορούν να επικοινωνούν και ηλεκτρονικά για την αναγγελία βλαβών στην ιστοσελίδα του Δήμου Καβάλας, στην πλατφόρμα citycare, πατώντας εδώ.