Στην Αθήνα Δήμητρα Τσανάκα και Αναστασία Ιωσηφίδου για θέματα του δήμου Καβάλας

Η δήμαρχος Καβάλας και η πρόεδρος της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ θα «σαρώσουν» τα υπουργεία, σε μια ύστατη προσπάθεια να δοθούν λύσεις ή τουλάχιστον να αποσπαστούν δεσμεύσεις για φλέγοντα θέματα της περιοχής

Στην Αθήνα βρίσκονται από το βράδυ της Κυριακής 28 Οκτωβρίου 2018 η δήμαρχος Καβάλας, Δήμητρα Τσανάκα και η πρόεδρος της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ, Αναστασία Ιωσηφίδου, έχοντας προγραμματίσει μια σειρά από επισκέψεις σε υπουργεία για τα φλέγοντα θέματα τα οποία απασχολούν τον δήμο Καβάλας, με κυριότερο αυτό της ακύρωσης του ΦΕΚ 2320/18 για την παραχώρηση δημοτικών ακινήτων στην ΕΤΑΔ και στο Υπερταμείο.

Στις 2 μέρες παραμονής στην πρωτεύουσα και έχοντας ένα γεμάτο πρόγραμμα επισκέψεων και συναντήσεων, η κ. Τσανάκα και η κ. Ιωσηφίδου θα επιδιώξουν τη λύση ή τουλάχιστον να αποσπάσουν δεσμεύσεις από τους αρμόδιους υπουργούς και υπηρεσιακούς παράγοντες ότι θα «τρέξουν» γρηγορότερα τα ανοιχτά θέματα της περιοχής, αν και αμφότερες κρατούν χαμηλά τον πήχη, διατηρώντας μια πολύ συγκρατημένη αισιοδοξία ως προς το αποτέλεσμα των επαφών τους.