Συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής δήμου Καβάλας 15.11.2018 [όλα τα θέματα]

Η ημερήσια διάταξη της 41ης Συνεδρίασης

Την Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2018, στις 13:30, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας, στο Δημαρχείο, συνεδριάζουν τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής του δήμου Καβάλας.

Η ημερήσια διάταξη

1. Απαλλαγή υπολόγου και έγκριση απόδοσης λογαριασμού.
2. Ανάκληση της υπ’ αριθ. 431/2018 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής και λήψη νέας αναφορικά με τον «Καθορισμός τιμής χρέωσης καρτών ελεγχόμενης στάθμευσης».
3. Προσθήκη τέλους στο πεδίο 1 της ΑΔΣ 675/2016.
4. Κατακύρωση πρακτικού της μειοδοτικής φανερής & προφορικής δημοπρασίας οικονομικής προσφοράς για τη μίσθωση ιδιωτικού ακινήτου από το Δήμο Καβάλας και συγκεκριμένα μίσθωση ενός χώρου για την κάλυψη αναγκών αποθήκευσης υλικών και στέγασης μηχανημάτων και οχημάτων του Δήμου Καβάλας.
5. Έγκριση πρακτικού περί άγονης, της πλειοδοτικής, φανερής & προφορικής δημοπρασίας για την εκμίσθωση του Νο 25 καταστήματος στο κτίριο της Δημοτικής Λαχαναγοράς στην άσπρη Άμμο Καβάλας.
6. Κατάρτιση και έγκριση όρων εκμίσθωσης δημοτικής έκτασης 167,66 τ.μ. στην αγροτική περιοχή Βουνοχωρίου στην Κοινότητα Λιμνιάς, για σταυλική εγκατάσταση.
7. Κατάρτιση και έγκριση όρων εκμίσθωσης του Νο 19 καταστήματος στο κτίριο της Δημοτικής Λαχαναγοράς στην άσπρη Άμμο Καβάλας.
8. Έγκριση πρακτικού περί κατακύρωσης του Τμήματος της Σύμβασης του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού κάτω των ορίων σχετικά με την υπηρεσία συντήρησης & αποκατάστασης ζημιών και βελτίωση – επέκταση εγκαταστάσεων φωτεινής σηματοδότησης των ετών 2018-2019.
9. Σύσταση Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμού της σύμβασης με τίτλο «Μελέτη Πυρασφάλειας Βρεφονηπιακών Σταθμών Δήμου Καβάλας» συνολικού προϋπολογισμού 72.437,81€ (πλέον Φ.Π.Α. 24%).