Κλειστή για μισή ώρα η οδός Βενιζέλου από το Φάληρο έως το 12ο ΔΣ

Η διακοπή θα ξεκινήσει στις 8.45, το πρωί της Τετάρτης (5/12), λόγω εργασιών της ΔΕΥΑΚ για τον καθαρισμό του δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων

Για μισή ώρα, το πρωί της Τετάρτης (5/12) θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Βενιζέλου από τον κόμβο του Φαλήρου έως το ύψος της οδού Φιλοπτώχου (δίπλα απ’ το σχολείο του Αγ. Ιωάννη). Η διακοπή θα γίνει προκειμένου τα συνεργεία της ΔΕΥΑΚ να καθαρίσουν το δίκτυο αποχέτευσης των ακαθάρτων και θα ξεκινήσει στις 8.45.

Η σχετική ανακοίνωση της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης της Καβάλας αναφέρει τα εξής: «Σας ενημερώνουμε ότι η ΔΕΥΑ Καβάλας την Τετάρτη 05-12-2018 και από ώρα 8:45 έως 9:15, θα προχωρήσει σε απαραίτητες εργασίες καθαρισμού του δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου, στο τμήμα από τη διασταύρωση με την οδό VII Μεραρχίας (κόμβος Φαλήρου) έως τη διασταύρωση με την οδό Φιλοπτώχου.

Στο πλαίσιο των εργασιών αυτών θα διακοπεί η κυκλοφορία οχημάτων τη Τετάρτη 05-12-2018 και από ώρα 8:45 έως 9:15 στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου, στο τμήμα από τη διασταύρωση με την οδό VII Μεραρχίας (κόμβος Φαλήρου) έως τη διασταύρωση με την οδό Φιλοπτώχου».