Ο «Φίλος» έγινε 20 ετών…

Στις εκδηλώσεις για τα 20 χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου που προώθησε στήριξε την αδελφοποίηση Καβάλας και Νυρεμβέργης παραβρέθηκε η αντιδήμαρχος Μαρία Φραντζεσκάκη

Στις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στην αδελφοποιημένη με την Καβάλα πόλη της Νυρεμβέργης, για τα 20 χρόνια από την ίδρυση του Συλλόγου «Φίλος», ο οποίος προώθησε και στήριξε την αδελφοποίηση των δύο πόλεων, παρέστη η Αντιδήμαρχος Καβάλας Μαρία Φραντζεσκάκη, ως εκπρόσωπος του Δήμου Καβάλας.

Το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου σε ειδική συνεστίαση που έγινε με κάθε επισημότητα στον χώρο του Συλλόγου, παραβρέθηκαν με πρόσκληση του Συλλόγου και του Προέδρου του Σωτήρη Ξώγνου, δυο γυναίκες Δημοτικοί Σύμβουλοι εκπρόσωποι του Δήμου Νυρεμβέργης, άλλοι επίσημοι εκπρόσωποι φορέων της περιοχής και μέλη του Συλλόγου. Στην εκδήλωση η Αντιδήμαρχος Μαρία Φραντζεσκάκη έστειλε τους χαιρετισμούς της Δημάρχου Καβάλας Δήμητρας Τσανάκα και μίλησε κολακευτικά για τη συμβολή του Συλλόγου «Φίλος» στην αδελφοποίηση και στη συνέχεια στην καλή συνεργασία των δύο Δήμων, Νυρεμβέργης και Καβάλας. Κατά την εκδήλωση ο Πρόεδρος του Συλλόγου, Σωτήρης Ξώγνος, τίμησε φίλους και άτομα με τα οποία συνεργάζεται αυτά τα 20 χρόνια, ενώ η Μαρία Φραντζεσκάκη, είχε εποικοδομητική συνεργασία με τις δυο Δημοτικούς Συμβούλους του Δήμου Νυρεμβέργης. Αντάλλαξαν απόψεις και καλές πρακτικές που εφαρμόζουν οι δυο Δήμοι και συμφώνησαν ότι θα συνεχίσουν αυτού του είδους τη συνεργασία.

Το πρωί της Κυριακής, η Αντιδήμαρχος Καβάλας, μίλησε σε συγκεντρωμένο πλήθος Ελλήνων, Γερμανών και άλλων επισκεπτών, μπροστά από το περίπτερο της Καβάλας, στην Χριστουγεννιάτικη αγορά της Νυρεμβέργης.