Γέμισε… κάλαντα και δώρα το δημαρχείο της Καβάλας [φωτογραφίες, βίντεο]

Σύλλογοι και πολίτες επισκέφτηκαν το γραφείο της δημάρχου για να ανταλλάξουν ευχές, να κεραστούν και να τα... ψάλουν, όπως επιβάλλει το πνεύμα της παραμονής των Χριστουγέννων

Τα κάλαντα στη δήμαρχο Καβάλας, Δήμητρα Τσανάκα έψαλλαν το πρωί της παραμονής των Χριστουγέννων μέλη Πολιτιστικών Συλλόγων, ακολουθώντας την παράδοση της ημέρας που θέλει τους καλαντιστές, μικρούς και μεγάλους, να επισκέπτονται το δημαρχιακό μέγαρο για να ανταλλάξουν ευχές με τη δήμαρχο και τους εργαζόμενους στον δήμο.

Εκτός από τους Συλλόγους, αρκετοί ήταν και οι μεμονωμένοι καλαντιστές, ενώ σχεδόν όλη η διοίκηση του δήμου πέρασε από το γραφείο της δημάρχου για ευχές και κεράσματα σε ένα αμιγώς εορταστικό και καθόλου… προεκλογικό κλίμα.

Μια από τις πιο εντυπωσιακές επισκέψεις, πάντως, ήταν η πολυπληθής ομάδα της Λέσχης Ποντίων Καβάλας η οποία γέμισε το δημαρχείο με τη φυσική και… μουσική παρουσία των μελών της, ενώ εκτός από τους Πολιτιστικούς Συλλόγους, δεν ήταν λίγοι και οι κοινωνικοί Σύλλογοι οι οποίοι έψαλλαν τα κάλαντα στη δήμαρχο, όπως ο Νομαρχιακός Σύλλογος Καβάλας ΑμεΑ.

Δείτε βίντεο από τα κάλαντα της Λέσχης Ποντίων