Τουρισμός τα Χριστούγεννα: Καβάλα-Βουδαπέστη 1-0…

Γιατί η Αναστασία Ιωσηφίδου εκθείασε το προσωπικό της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ και πού υπερέχει η Καβάλα σε σχέση με τις τουριστικές υπηρεσίες της πρωτεύουσας της Ουγγαρίας

Με τα κολακευτικότερα λόγια και με μια θερμή έκφραση ευγνωμοσύνης, η πρόεδρος της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ, Αναστασία Ιωσηφίδου ευχαριστεί το προσωπικό της Δημοτικής Επιχείρησης, το οποίο «κράτησε» ανοιχτό για τους τουρίστες το Φρούριο της Καβάλας, ανήμερα των Χριστουγέννων. Σχολιάζει, δε, ότι την ίδια μέρα, σε ένα από τα τουριστικότερα μέρη της Ευρώπης, στη Βουδαπέστη, μνημεία-τουριστικά σημεία αναφοράς της πόλης παρέμειναν κλειστά, αναρτώντας τις σχετικές φωτογραφίες και το ανάλογο σχόλιο.

Το σχόλιο της Αναστασίας Ιωσηφίδου

Χρόνια Πολλά σε όλους με υγεία, αγάπη, διάθεση και χαμόγελο. Ιδιαίτερα όμως θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους όσους σήμερα εργάζονται και με τον τρόπο αυτόν στηρίζουν εκτός των άλλων και το τουριστικό μας προϊόν. Θερμές ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη μου στο προσωπικό της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ που από το πρωί εξυπηρετούν εκατοντάδες τουρίστες που επισκέπτονται το κάστρο μας, ενώ εδώ το κάστρο της Βούδας, σημείο αναφοράς της Βουδαπέστης, είναι κλειστό!!! Μέχρι και η προεδρική φρουρά απουσιάζει από το προεδρικό μέγαρο. Α ρε αθάνατε τσολιά!!!