Δήμητρα Τσανάκα: Συνάντηση με τον Τύπο χωρίς τους… τύπους [φωτογραφίες, βίντεο]

Στιγμές χαλάρωσης πριν την προεκλογική... καταιγίδα για τη δήμαρχο Καβάλας και τους δημοσιογράφους, στο καθιερωμένο γιορτινό γεύμα το οποίο παραθέτει κάθε χρόνο ο δήμος Καβάλας στους εκπροσώπους των τοπικών ΜΜΕ

Στιγμές χαλάρωσης για τη δήμαρχο Καβάλας, Δήμητρα Τσανάκα και τους δημοσιογράφους των τοπικών ΜΜΕ, στο καθιερωμένο -καθώς γίνεται κάθε χρόνο- γιορτινό γεύμα το οποίο παρέθεσε ο δήμος Καβάλας στους εκπροσώπους των Μέσων το μεσημέρι του Σαββάτου 29 Δεκεμβρίου 2018 στο Yalos Gastronomy Bar.

Λίγο πριν την προεκλογική… λαίλαπα, η δήμαρχος συζήτησε με τους δημοσιογράφους θέματα πέρα από τους… τύπους, μένοντας μακριά από τη δημοσιογραφική και πολιτική καθημερινότητα, ευχόμενη καλό κουράγιο στους εργαζομένους των Μέσων, το οποίο, όπως είπε, θα το χρειαστούν όλοι το προσεχές διάστημα.

Παράλληλα, η δήμαρχος δώρησε στους δημοσιογράφους, εκ μέρους του δήμου, δύο συμβολικά δώρα: ένα βιβλίο με την Ιστορία της Καβάλας και ένα συλλεκτικό νόμισμα το οποίο αφορά στη συμπλήρωση των 100 ετών από την ίδρυση του δήμου Καβάλας.

Βίντεο με τις… δημοσιογραφικές ευχές της δημάρχου για το 2019