«Γνωρίζω τη γειτονιά μου, γνωρίζω την πόλη μου»

Στο «Αντιγόνη Βαλάκου» ξεκινάει το πιλοτικό πρόγραμμα στο οποίο συμμετέχουν οι δάσκαλοι των σχολείων της Καβάλας, μαζί με τον Δήμο και την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Ο Δήμος Καβάλας, η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καβάλας και ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καβάλας, στο πλαίσιο του πιλοτικού προγράμματος «Γνωρίζω τη γειτονιά μου, Γνωρίζω την πόλη μου», θα πραγματοποιήσουν την εναρκτήρια συνάντηση εργασιών των συμμετεχόντων εκπαιδευτικών. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 17:00, στο δημοτικό θέατρο «Αντιγόνη Βαλάκου».
Στη συνάντηση αυτή οι εκπαιδευτικοί θα έχουν τη δυνατότητα να γνωριστούν μεταξύ τους, να ενημερωθούν για το θεωρητικό και βιωματικό υπόβαθρο του προγράμματος, να καταθέσουν τις προτάσεις και παρατηρήσεις τους για την πορεία του πιλοτικού δικτύου και να οργανώσουν από κοινού τις δράσεις κοινοποίησης των αποτελεσμάτων του προγράμματος.
Την εκδήλωση θα πλαισιώσει το Μουσικό Σχολείο Καβάλας με τη συμμετοχή μαθητικής ορχήστρας με διδασκαλία, επεξεργασίες και διεύθυνση από τη μουσικό Μίσχου Χρυσούλα.
Επίσης, την εκδήλωση θα τιμήσει με τη φιλική του συμμετοχή ο Αργύρης Μπακιρτζής, που θα τραγουδήσει γνωστά τραγούδια για την πόλη της Καβάλας.