Πιθανή χιονόπτωση στην πόλη της Καβάλας

Έκκληση του δήμου Καβάλας προς τους πολίτες, αν επαληθευτούν οι προβλέψεις να μην εκτίθενται σε φυσικά φαινόμενα – Που μπορούν να καλούν σε περίπτωση ανάγκης

Σύμφωνα με τα τελευταία επίσημα προγνωστικά στοιχεία της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας,για το διήμερο 23 και 24 Φεβρουαρίου 2019 αναμένεται επιδείνωση του καιρού στην Ελλάδα που θα πλήξει εν μέρει και τον Δήμο Καβάλας.

Κύρια χαρακτηριστικά του καιρού θα είναι η μεγάλη πτώση της θερμοκρασίας λόγω της έλευσης ψυχρών αερίων μαζών πολικής προέλευσης αλλά και η επικράτηση βορείων ανέμων ισχυρής έντασης. Επίσης υπάρχει αυξημένη πιθανότητα για χιονοπτώσεις σε περιοχές ακόμα και με μικρό υψόμετρο, ενδέχεται δε να υπάρχει χιονόπτωση ακόμα και στην πόλη της Καβάλας.

Σε περίπτωση που επαληθευτούν οι προγνώσεις, παρακαλούνται οι κάτοικοι να μην εκτίθενται στα φυσικά φαινόμενα εάν δεν υπάρχει σοβαρή ανάγκη.

Σε περίπτωση ανάγκης οι κάτοικοι μπορούν να καλούν είτε στην Αστυνομικής Διεύθυνση Καβάλας (τηλ. 100) είτε στο γραφείο κίνησης του Τμήματος Καθαριότητας του Δήμου Καβάλας (2510 223514).