Ο αθλητισμός, οι αθλητικές υποδομές και η αυτοδιοίκηση στο επίκεντρο…

Ημερίδα του συνδυασμού του Μάκη Παπαδόπουλου για την αναβάθμιση και την καλύτερη αξιοποίηση των αθλητικών υποδομών του δήμου Καβάλας

Ειδική εκδήλωση ανοιχτού προγραμματικού διαλόγου διοργανώνει η δημοτική παράταξη «Ο Τόπος της ζωής μας» με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Μάκη Παπαδόπουλο με θέμα: «Αθλητισμός, αθλητικές τεχνικές υποδομές και Αυτοδιοίκηση».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου, στις 6.30 το απόγευμα, στο ξενοδοχείο «Γαλαξίας». Εισηγητές θα είναι:

  •     Κροκίδης Ξενοφών, Ιατρός Παθολόγος, Διευθυντής ΕΣΥ Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας
  •     Γαργαλιάνος Δημήτριος, Αναπληρωτής Καθηγητής ΣΕΦΑΑ Κομοτηνής με αντικείμενο στην Οργάνωση και Διοίκηση Αθλητισμού, ιδρυτικό στέλεχος της Ελληνικής Επιστημονικής Εταιρείας Διοίκησης Αθλητισμού & Αναψυχής, πρώην αθλητής στίβου (εμποδιστής) με εθνικές και διεθνείς διακρίσεις.

Στην εκδήλωση θα γίνει συζήτηση για την αναβάθμιση και την καλύτερη αξιοποίηση των αθλητικών υποδομών του Δήμου, τον ιδιαίτερο ρόλο που παίζουν τα αθλητικά σωματεία, τις θέσεις της δημοτικής παράταξης και το πώς η Καβάλα και οι Φίλιπποι θα γίνουν τόπος αθλητισμού.

Στην ανακοίνωση του «Ο τόπος της ζωής μας» προσκαλεί όλους όσους ασχολούνται με τον αθλητισμό, τη νεολαία και την Αυτοδιοίκηση σε έναν γόνιμο διάλογο. Είσοδος ελεύθερη.