Ασφαλτοστρώσεις στο δήμο Καβάλας: Αρχή απ’ την οδό Θεοδώρου Καβαλιώτου, έπεται συνέχεια…

Ξεκίνησαν οι εργολαβίες 500 χιλ. ευρώ για την πόλη της Καβάλας – Ακολουθούν αυτές των 350 χιλ. ευρώ για την δημοτική ενότητα των Φιλίππων

Από την οδό Θεοδώρου Καβαλιώτου, της πόλης της Καβάλας ξεκίνησαν από την Πέμπτη 7 Μαρτίου 2019, οι ασφαλτοστρώσεις της νέας φάσης, από τον Δήμο Καβάλας, οι οποίες θα συνεχιστούν και σε πολλούς άλλους δρόμους της πόλης και των οικισμών του Δήμου. Μεταξύ των οδών, τμήματα των οποίων θα ασφαλτοστρωθούν, είναι η οδός Κολοκοτρώνη, Φαναρίου, Καραϊσκάκη, Αμύντα, 7ης Μεραρχίας, Μικράς Ασίας κλπ. συνολικής δαπάνης 500.000 ευρώ, στην Δημοτική Ενότητα Καβάλας.

Ανάλογη εργολαβία, είναι σε εξέλιξη και αφορά ασφαλτοστρώσεις σε δρόμους της Δημοτικής Ενότητας Φιλίππων, προϋπολογισμού 350.000 ευρώ. Οι  παρεμβάσεις σε τμήματα οδών του πρώην Δήμου Φιλίππων, ξεκίνησαν από το δημοτικό διαμέρισμα Αμυγδαλεώνα και θα συνεχιστούν και στις υπόλοιπες κοινότητες, το επόμενο διάστημα.

Είναι γνωστό, ότι η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου, με εντολή της Δημάρχου Καβάλας Δήμητρας Τσανάκα και την φροντίδα της Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών Ευαγγελίας Δρακονάκη, δίνει μεγάλη βαρύτητα στην βελτίωση του οδικού δικτύου ολόκληρου του Δήμου, σχεδόν από την αρχή της θητείας, με ασφαλτοστρώσεις-τσιμεντοστρώσεις, διαγραμμίσεις και τοποθέτηση οδοσήμανσης, δεδομένου ότι από την προηγούμενη διοίκηση του Δήμου, δεν είχε πραγματοποιηθεί ούτε ένα έργο οδοποιίας.

Όπως δήλωσε η Δήμαρχος Δ. Τσανάκα, μιλώντας στον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό ENA Channel, το μεσημέρι της Πέμπτης, «η διοίκηση Σιμιτσή, δεν ασφαλτόστρωσε κανένα δρόμο και στις δυο θητείες της. Οι δρόμοι ήταν «οργωμένοι», είπε. Αν και οι ασφαλτοστρώσεις στοιχίζουν, η διοίκησή μας, έχει ασφαλτοστρώσει δρόμους που ήταν σχεδόν αδιάβατοι, όπως η οδός Αρτέμιδος, η οδός Τριπόλεως, η 25ης Μαρτίου, η 7ης Μεραρχίας (επανειλημμένες παρεμβάσεις) Αμύντα, Γαλλικής Δημοκρατίας, Σαππαίων κλπ. και θα συνεχίσουμε. Ανάλογες ασφαλτοστρώσεις γίνονται και στον πρώην Δήμο Φιλίππων, είπε».