Κλειστό «Αλεξάνδρα Δήμογλου»: Πλέον έχει (και) ζεστό νερό…

Αποκαταστάθηκε η ζημιά στα αποδυτήρια των φιλοξενούμενων και των διαιτητών, για την οποία έγινε πολύ συζήτηση μετά τον αγώνα μπάσκετ Καβάλα - Μεσολόγγι

Το πρόβλημα που παρουσιάστηκε εδώ και ενάμιση μήνα στο κλειστό γυμναστήριο της Καλαμίτσας και είχε να κάνει με την έλλειψη ζεστού νερού στα αποδυτήρια των φιλοξενουμένων και των διαιτητών, λύθηκε! Οι προμήθειες των απαραίτητων υλικών και ανταλλακτικών για την αποκατάστασης της ζημιάς, έγιναν και πλέον το θέμα που δημιούργησε πολύ άσχημες εντυπώσεις, ειδικά μετά το τέλος του αγώνα μπάσκετ της Καβάλας με το Μεσολόγγι, δεν υφίσταται πλέον. Μάλιστα σύμφωνα με τους ρυθμούς που κινείται η… γραφειοκρατία στις μέρες μας, οι προμήθειες έγιναν σε πολύ σύντομο χρόνο.

Η ανακοίνωση του δήμου Καβάλας αναφέρει τα εξής: «Σε συντομότερο χρόνο, από όσο επέβαλαν οι διαγωνιστικές διαδικασίες, έγινε η προμήθεια μπόιλερ και κυκλοφορητών, από τον Δήμο Καβάλας και αντικαταστάθηκαν ήδη τα εξαρτήματα που είχαν πρόβλημα, στις λουτρικές εγκαταστάσεις του Κλειστού Γυμναστηρίου Καβάλας «Αλεξάνδρα Δήμογλου», στους χώρους των φιλοξενούμενων ομάδων και των διαιτητών. Έτσι αποκαταστάθηκε οριστικά το πρόβλημα τόσο του ζεστού νερού όσο και της θέρμανσης. Με εντολή της Δημάρχου Δήμητρας Τσανάκα και την φροντίδα του αντιδημάρχου Αθλητισμού Γιώργου Φιλόσογλου όπως και της Τεχνικής Υπηρεσίας, επισπεύσθηκαν, κατά το δυνατόν, οι διαδικασίες, για να μπορούν απρόσκοπτα να γίνονται εκεί, οι προγραμματισμένοι αθλητικοί αγώνες».