Μάκης Παπαδόπουλος: Πρεσβευτές θάρρους τα παιδιά της ομάδας μπάσκετ με καρότσι του ΑΟΚ

Αναγνώριση των προσπαθειών και δεσμεύσεις για την στήριξη των παικτών – προτύπων για τα νέα παιδιά, από τον υποψήφιο δήμαρχο Καβάλας

Τον θαυμασμό και την περηφάνια του, για τα μέλη της ομάδας μπάσκετ με καρότσι του ΑΟΚ, εκφράζει με ανακοίνωση του ο επικεφαλής του συνδυασμού «Ο τόπος της ζωής μας» Μάκης Παπαδόπουλος. Ο υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας παρακολούθησε το βράδυ του Σαββάτου (16/3) τον αγώνα που έδωσε η ομάδα κόντρα στον Πανσερραϊκό στο κλειστό της Καλαμίτσας, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Α2 Εθνικής κατηγορίας, που έληξε με άνετη νίκη με 67-35, φωτογραφήθηκε μαζί της και δεσμεύτηκε για την στήριξη της αλλά και ανάδειξη των μελών της ως πρεσβευτές θάρρους για όλα τα παιδιά που έχουν ανάγκη για σωστά και θετικά πρότυπα.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του επικεφαλής του συνδυασμού «Ο τόπος της ζωής μας»

«Καλές οι βραβεύσεις και οι τιμητικές πλακέτες, αλλά δεν αρκούν…»

«Αισθάνομαι πραγματικό θαυμασμό και περηφάνια για τους ανθρώπους αυτούς που ξεπερνούν καθημερινά τον εαυτό τους και μας αποδεικνύουν ότι όλα είναι δυνατά. Οι βραβεύσεις και οι τιμητικές πλακέτες είναι καλές για την αναγνώριση, βγάζουν από την υποχρέωση, αλλά δεν αρκούν.
Το λέω ευθέως: έχετε να μας διδάξετε πολλά.
Εγώ θα είμαι δίπλα σας με συγκεκριμένες επιλογές και δεσμεύσεις:
– Στήριξη σε ανάγκες εξοπλισμού
– Βελτίωση της προσβασιμότητας στους αθλητικούς χώρους
– Στήριξη στη δραστηριότητά σας και στους αγώνες σας
– Ανάδειξή σας σε Πρεσβευτές Θάρρους: κάθε δημότης πρέπει να γνωρίζει τη δραστηριότητα της ομάδας. Μπορείτε να είστε Πρεσβευτές Θάρρους για όλα τα παιδιά, που έχουν βαθιά την ανάγκη να έχουν σωστά και θετικά πρότυπα. Πρότυπα που δείχνουν την προσπάθεια και την ψυχική δύναμη, τον σωστό αγώνα, το ξεπέρασμα του φυσικού μειονεκτήματος, τον σεβασμό στην διαφορετικότητα, την πίστη στον εαυτό μας και στη δουλειά που πρέπει να κάνουμε για να τον βελτιώσουμε.
Συγχαρητήρια και πάλι»!