Οι εργαζόμενοι της ΔΕΥΑΚ τιμούν δύο πρώην δημάρχους και έναν πρώην πρόεδρο…

Στη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης του Σωματείου θα βραβευτεί ο αείμνηστος Λευθέρης Αθανασιάδης, ο Στάθης Εριφυλλίδης και ο Σταύρος Πεταλωτής

Δύο πρώην δημάρχους και έναν πρώην πρόεδρο της Επιχείρησης θα τιμήσουν στην διάρκεια της Γενική Συνέλευσης τους οι εργαζόμενοι στην Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης της Καβάλας. Η ΓΣ του σωματείου της ΔΕΥΑΚ προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Πέμπτης 21 Μαρτίου στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Καβάλας και εκεί θα βραβευτούν ο αείμνηστος Λευθέρης Αθανασιάδης, ο Στάθης Εριφυλλίδης αλλά και ο Σταύρος Πεταλωτής.

Η ανακοίνωση του ΔΣ του σωματείου αναφέρει σχετικά: «Το σωματείο εργαζομένων και οι εργαζόμενοι της ΔΕΥΑ Καβάλας, θα πραγματοποιήσουν την Πέμπτη 21/03/2019 και ώρα 18:00 μμ στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Καβάλας την ετήσια Γενική τους Συνέλευση. Στην Γενική Συνέλευση στις 6:30 μμ. θα τιμηθούν οι δύο πρώην Δήμαρχοι Καβάλας, ο αείμνηστος Ελευθέριος Αθανασιάδης, και ο Ευστάθιος Εριφυλλίδης, καθώς και ο πρώην Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Σταύρος Πεταλωτής».