«Άριστα» και από τον Μουριάδη…

Ο υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας εκφράζει τα συγχαρητήρια του στους μαθητές του Γυμνασίου του Αμυγδαλεώνα για την επιτυχία τους στο διεθνή μαθητικό διαγωνισμό μικρού μήκους που συμμετείχαν

Τα θερμά συγχαρητήρια του στους μαθητές του Γυμνασίου του Αμυγδαλεώνα εκφράζει με ανακοίνωση του ο επικεφαλής του «Σύγχρονου Δήμου» Θόδωρος Μουριάδης για την διάκριση τους στον 9ο Διεθνή Μαθητικό Διαγωνισμό Ταινιών Μικρού Μήκους: «Cinema… διάβασες;», όπου απέσπασαν το ειδικό βραβείο ορχηστρικής μουσικής. Στην ανακοίνωση του ο υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας τονίζει ότι η δουλειά των παιδιών και διάκριση τους γεννούν ελπίδα κι αισιοδοξία, ενώ δεσμεύτηκε ότι ο συνδυασμός του θα δώσει βαρύτητα στην βελτίωση της εκπαίδευσης και ψυχαγωγίας των παιδιών.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του συνδυασμού «Σύγχρονος Δήμος»

«Υποστηρίζουμε θερμά τα νιάτα της Καβάλας και φυσικά τους ορεξάτους εκπαιδευτικούς»

«Ο επικεφαλής και τα στελέχη της παράταξης «Σύγχρονος Δήμος» αισθάνονται την ανάγκη να συγχαρούν θερμά το Γυμνάσιο Αμυγδαλεώνα για τη διάκρισή του στον 9ο Διεθνή Μαθητικό Διαγωνισμό Ταινιών Μικρού Μήκους: «Cinema… διάβασες;». Η διακεκριμένη ομάδα απέσπασε το ειδικό βραβείο ορχηστρικής μουσικής στην κατηγορία Μουσική Σύνθεση για την ταινία μικρού μήκους «Το Ζάρι», σε συνεργασία με τον μουσικό, Γιάννη Ανατολίτη και υπεύθυνη εκπαιδευτικό την Ευδοκία Φανερωμένου.

Θερμά συγχαίρουμε τους μαθητές – συντελεστές της ταινίας: Αϊβαζίδου Ιωάννα, Ευμορφοπούλου Μαρία, Βουδούρης Ιωάννης, Καραδήμου Δήμητρα, Καρακασίδου Σοφία, Κασμολλάρι Ευτυχία, Κεσικιάδου Κατερίνα, Κοκκινίδης Χρυσάφης, Κουντουδάκη Μαρία, Λαλίκου Ειρήνη, Λεμονίδου Θεοδώρα, Μιναγκορασβίλι Μιχαήλ, Μπόνια Αθηνά, Μπόνια Γεωργία, Μπουδαλάκις Πάρις, Μπουλούτα Γεωργία, Ορνιθόπουλος Ευριπίδης και Παπαδοπούλου Ιωάννα, σε συνεργασία με τον Νικόλαο Πεγγαρά.

Η προσπάθειά τους, το μεράκι τους, η ομαδική δουλειά τους και κυρίως η διάκρισή τους μας γεννούν ελπίδα κι αισιοδοξία. Ο «Σύγχρονος Δήμος» υποστηρίζει θερμά τα νιάτα της Καβάλας και φυσικά τους ορεξάτους εκπαιδευτικούς. Επίσης, δεσμεύεται να δώσει βαρύτητα στην βελτίωση της εκπαίδευσης και ψυχαγωγίας των παιδιών μας. Στοχεύει στη θεσμοθέτηση εκπαιδευτικών προγραμμάτων όπως η εκμάθηση της τοπικής μας ιστορίας, η αναβάθμιση του πολύ πετυχημένου φεστιβάλ παιχνιδιού, που εμπνευσμένοι εκπαιδευτικοί δημιούργησαν. Σκοπεύει δε να ιδρύσει μαθητικά εργαστήρια δημιουργίας (κινηματογράφου, ραδιοφώνου, φωτογραφίας, κατασκευής κόμιξ)».