Ο «Σύγχρονος Δήμος» αποδίδει τα εύσημα στους «Ιχνηλάτες»

H 4η συνάντηση παιδικών-εφηβικών χορευτικών τμημάτων προκαλεί αισιοδοξία και διάθεση στήριξης τέτοιων διοργανώσεων στην παράταξη του Θόδωρου Μουριάδη

Τα εύσημα στην ομάδα έκφρασης Ελληνικού πολιτισμού «Ιχνηλάτες» για την άψογη διοργάνωση της 4ης συνάντησης παιδικών-εφηβικών χορευτικών τμημάτων που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (30/3) στο Αμφιθέατρο της περιφερειακής ενότητας Καβάλας αποδίδει με ανακοίνωση του η δημοτική παράταξη «Σύγχρονος Δήμος». Στην ανακοίνωση επισημαίνεται η σπουδαιότητα της διδασκαλίας της σημασία της ελληνικής παράδοσης, αλλά και της βαρύτητας της φιλανθρωπίας και της αγάπης προς το συνάνθρωπο.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του συνδυασμού

«Οι «Ιχνηλάτες» δε διδάσκουν απλά στα παιδιά της σημασία της ελληνικής παράδοσης, αλλά και την βαρύτητα της φιλανθρωπίας και της αγάπης προς το συνάνθρωπο»

«Ο επικεφαλής και τα στελέχη της παράταξης «Σύγχρονος Δήμος» αποδίδουν τα εύσημα στην ομάδα έκφρασης Ελληνικού πολιτισμού «Ιχνηλάτες», για τη διοργάνωση της 4ης συνάντησης παιδικών-εφηβικών χορευτικών τμημάτων το απόγευμα του Σαββάτου στο Αμφιθέατρο της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας.

Το κοινό είχε την ευκαιρία να απολαύσει μια βραδιά γεμάτη παραδοσιακό χορό, μουσική και δεκάδες νεανικά χαμόγελα. Παιδιά και έφηβοι, τίμησαν την παράδοση και κυρίως ένωσαν τα χέρια για καλό σκοπό, αφού τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν εξ ολοκλήρου για τους σκοπούς του Συλλόγου Εθελοντών κατά του Καρκίνου Νομού Καβάλας.

Η ομάδα έκφρασης Ελληνικού πολιτισμού «Ιχνηλάτες» δε διδάσκει απλά στα παιδιά της σημασία της ελληνικής παράδοσης, αλλά επιπλέον διδάσκει και την βαρύτητα της φιλανθρωπίας και της αγάπης προς το συνάνθρωπο.

Συγχαρητήρια αξίζουν επίσης και στους υπόλοιπους συλλόγους που πλαισίωσαν τη συγκεκριμένη φιλανθρωπική εκδήλωση. Δηλαδή τον Πολιτιστικό Μορφωτικός Σύλλογο Αντιφιλίππων, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γεωργιανής, τον Πολιτιστικό Μορφωτικό Σύλλογο Αγίας Βαρβάρας και Πεντακοσίων, τον Σύλλογο Ποντίων Νέας Καρβάλης & Λεύκης και το 4ο Δημοτικό Σχολείο Καβάλας.

Ανάλογες πρωτοβουλίες μας γεμίζουν αισιοδοξία και διάθεση να τις στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις».