Δήμητρα Τσανάκα: Η ΑΟΚάρα μας αξίζει ακόμα περισσότερα

Μήνυμα της δημάρχου Καβάλας για την κατάκτηση του τίτλου και εντολή να φωταγωγηθεί η πόλη και να «λουστούν» με τα χρώματα της ομάδας η δημοτική Καπναποθήκη και το δημαρχείο

Την εντολή να φωταγωγηθεί η πόλη της Καβάλας έδωσε η δήμαρχος Καβάλας για να γιορταστεί η μεγάλη επιτυχία του ΑΟΚ που κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλητή στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Σε μήνυμα της μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα στη Ξάνθη επί της Ασπίδας δίνει συγχαρητήρια σε όλους όσους κράτησαν το «καραβάκι» όρθιο σ’ αυτά τα 5 χρόνια και σε όσους συνετέλεσαν στην μεγάλη αυτή επιτυχία.

Η ανακοίνωση της αναφέρει τα εξής: «Σήμερα είναι μια ημέρα χαράς για όλους τους Καβαλιώτες. Το ιστορικότερο σωματείο του δήμου μας, η ΑΟΚαρα μας, μετά από 5 πέτρινα χρόνια στην Γ’ Εθνική (οι αιτίες των οποίων βρίσκονται πίσω στο 2011 όταν και ο ΑΟΚ «πλήρωσε» -μόνο αυτός- δυσανάλογο τίμημα εξαιτίας κυβερνητικων αποφάσεων), πέτυχε την άνοδο του στην αμέσως επόμενη κατηγορία κατακτώντας το πρωτάθλημα.

Βρίσκεται βέβαια ακόμη πίσω από εκεί όπου είναι η πραγματική του θέση.

Και αυτή δεν είναι άλλη από την Superleague. Και εκεί πλέον θα πρέπει να στοχεύσουμε όλοι. Έμπρακτα.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους όσους κράτησαν όρθιο το ιστορικό αυτό σωματείο σε αυτά τα δύσκολα χρόνια με θυσίες, οικονομικές, επαγγελματικές, προσωπικές. Υπάρχουν άνθρωποι που «μάτωσαν» οικονομικά για τον ΑΟΚ.

Ιδίως στην φετινή διοίκηση, το προπονητικό τιμ, τους ποδοσφαιριστές, τους φροντιστές, τους ιατρούς και φυσικά πάνω από όλα στους αγνούς φιλάθλους της ομάδας, που στήριξαν αυτήν την προσπάθεια.

Ο δήμος Καβάλας τα τελευταία τέσσερα χρόνια στάθηκε έμπρακτα αρωγός σε αυτήν την προσπάθεια.

Στήριξε οικονομικά γενναία -και όχι μόνο- όσο καμία διοίκηση στο παρελθόν. Ο μόνος φορέας που έβαλε το «χέρι στην τσέπη» και πλάτη για τέσσερα συνεχόμενα έτη. Φρόντισε και ικανοποίησε σχεδόν κάθε αίτημα του Συλλόγου.

Και γι’ αυτό είμαι περήφανη. Ήταν κάτι που το υποσχέθηκα από την πρώτη στιγμή και κράτησα τον λόγο μου στο ακέραιο.

Γιορτάζουμε λοιπόν σήμερα με το βλέμμα στο μέλλον.

Με αφορμή την ευχάριστη αυτή εξέλιξη, έχω δώσει εντολή, να φωταγωγηθεί η πόλη και να «λουστούν» με τα χρώματα της ομάδας μας η Δημοτική Καπναποθήκη και το Δημαρχείο.

Η ΑΟΚαρα μας αξίζει ακόμα καλύτερα»!