Βαγγέλης Παππάς: Η άνοδος του ΑΟΚ δείχνει το δρόμο για την Καβάλα που θέλουμε και αγαπάμε

Μήνυμα του υποψηφίου δημάρχου Καβάλας μετά την κατάκτηση του τίτλου του πρωταθλητή από την ομάδα της πόλης

Την ανάγκη οι Καβαλιώτες αλλά και ο δήμος Καβάλας να ανταποδώσουν την χαρά που πήραν από την κατάκτηση του τίτλου στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής από τον ΑΟΚ, επισημαίνει σε μήνυμα του για την εξασφάλιση της ανόδου, ο υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας Βαγγέλης Παππάς. Ο επικεφαλής της «Κοινωνικής Αποτελεσματικής Παρέμβασης» τονίζει ότι η στήριξη του αθλητισμού από την επόμενη διοίκηση του δήμου είναι μονόδρομος γιατί οι σύλλογοι προάγουν την ευγενή άμιλλα και δίνουν διέξοδο στη νεολαία της πόλης.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Η άνοδος του ΑΟΚ δείχνει το δρόμο για την Καβάλα που θέλουμε και αγαπάμε. Οι Καβαλιώτες οφείλουν να ανταποδώσουν την χαρά, στηρίζοντας την ποδοσφαιρική μας ομάδα με ηχηρή παρουσία στα γήπεδα, κάθε εβδομάδα και υπό όλες τις συνθήκες.

Το ίδιο οφείλει να κάνει και ο δήμος Καβάλας, εντατικά και ουσιαστικά, κατά τα πρότυπα άλλων δήμων που στηρίζουν τις ομάδες τους.

Οι συνεχείς προσπάθειες των αθλητικών συλλόγων της Καβάλας είναι η απόδειξη ότι όταν κάποιος επιμένει και εργάζεται σκληρά, στο τέλος τα καταφέρνει, παρά τις αντιξοότητες.

Η στήριξη του αθλητισμού είναι μονόδρομος για την επόμενη διοίκηση του δήμου Καβάλας, όχι μόνο γιατί σύλλογοι και ομάδες προάγουν την ευγενή άμιλλα αλλά κι επειδή δίνουν σημαντική διέξοδο στη νεολαία κι ελπίδα στην πόλη».Ts