Θόδωρος Μουριάδης: Να στηρίξουμε την ομάδα που μας έκανε περήφανους

Συγχαρητήρια ανακοίνωση του «Σύγχρονου Δήμου» και κάλεσμα προς όλες τις δημοτικές παρατάξεις να δεσμευτούν ότι θα συνεχίσουν να βρίσκονται στο πλευρό του ΑΟΚ και στο μέλλον

Τα θερμά του συγχαρητήρια, στους ποδοσφαιριστές, τους προπονητές και την διοίκηση του ΑΟΚ, εκφράζει με ανακοίνωση του ο Θόδωρος Μουριάδης, μετά την κατάκτηση του τίτλου του πρωταθλητή στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας και επικεφαλής του συνδυασμού «Σύγχρονος Δήμος» επισημαίνει ότι παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε η ομάδα κατάφερε να πετύχει αυτό που περίμεναν οι φίλαθλοι όλα τα τελευταία χρόνια. Απευθύνει κάλεσμα σε όλες τις δημοτικές παρατάξεις δε, για δέσμευση στήριξης της ομάδας που έκανε περήφανους όλους τους Καβαλιώτες στο μέλλον.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του «Σύγχρονου Δήμου».

«Παρά τις αντιξοότητες και τις δυσκολίες πέτυχε αυτό που περιμέναμε για πολύ καιρό»

«Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους παίκτες, στο προπονητικό τιμ, στη διοίκηση αλλά και στο φίλαθλο κόσμο του ΑΟΚ για το επίτευγμα της ανόδου. Παρά τις αντιξοότητες και τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν στη διάρκεια της χρονιάς, κατάφεραν αυτό που όλοι θέλαμε και περιμέναμε για πολύ καιρό: την πολυπόθητη άνοδο στην επόμενη κατηγορία.

Φυσικά, έχουμε ακόμη πολύ δρόμο να διανύσουμε, καθώς η θέση του ΑΟΚ είναι στα σαλόνια της Α Εθνικής (super league). Επίσης, όλοι όσοι ασχολούμαστε με τα κοινά, και ιδιαίτερα όποιος βρεθεί στη διοίκηση του Δήμου Καβάλας από 01/09/2019,  θα πρέπει να δεσμευτούμε πως θα συνεργαστούμε χωρίς καμία διάθεση παραταξιακής αντιπαράθεσης, ώστε να συμβάλουμε  με κάθε θεμιτό μέσο στη στήριξη αυτής της ομάδας αλλά και αυτών των ανθρώπων, οι οποίοι σήμερα μας έκαναν περήφανους  και απέδειξαν ότι έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, το υστέρημά τους και όλη τους την αγάπη για την ομάδα μας.

Η δική μας παράταξη, σε κάθε περίπτωση, δεσμεύεται να προβεί  στην ενδεδειγμένη και τακτική  συντήρηση και (όπου απαιτείται)   ανακατασκευή των  αθλητικών χώρων και εγκαταστάσεων του Δήμου μας μέσα από συγκεκριμένα χρηματοδοτικά προγράμματα (πχ ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ), ώστε να διευκολύνονται κατά το δυνατό περισσότεροι οι αθλητές, οι αθλήτριες και οι ομάδες του Δήμου μας».