Τα εύσημα του Γιάννη Εριφυλλίδη στον Χρήστο Ποτόλια και τη Λαϊκή Συσπείρωση

Ο επικεφαλής του Ομίλου Κοινωνικού και Πολιτικού Προβληματισμού «Η Καβάλα Μπροστά» συγχαίρει την παράταξη για τη στάση που κράτησε στο θέμα Τζατζάρη και στο ζήτημα της πεσμένης γέφυρας

Με τα καλύτερα λόγια «μίλησε» με ανάρτησή του στο facebook ο επικεφαλής του Ομίλου Κοινωνικού και Πολιτικού Προβληματισμού «Η Καβάλα Μπροστά», δικηγόρος και μουσικός, Γιάννης Εριφυλλίδης για την παράταξη του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας Λαϊκή Συσπείρωση και τον επικεφαλής της, Χρήστο Ποτόλια τόσο για τη στάση που κράτησε στο θέμα του προέδρου του ΔΩΚ, Θόδωρου Τζατζάρη, ζητώντας την απομάκρυνσή του από τη θέση του προέδρου με αφορμή το περιστατικό το οποίο συνέβη στο ταξίδι μαθητών του Ωδείου στη Βουλγαρία (διαβάστε εδώ την ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης και εδώ την καταγγελία) όσο και για τη θέση που πήρε στο ζήτημα της πεσμένης γέφυρας.

Μάλιστα, ο κ. Εριφυλλίδης τονίζει ότι είναι «ευχής έργο να βγει η Λαϊκή Συσπείρωση ενισχυμένη από την εκλογική διαδικασία τον Μάιο», χαρακτηρίζοντας «τίμια και υπεύθυνη την ψήφο στη Λαϊκή Συσπείρωση».

Η ανάρτηση του Γιάννη Εριφυλλίδη

Ο Χρήστος Ποτόλιας και η Λαϊκή Συσπείρωση έλαβαν σοβαρή και υπεύθυνη θέση σ’ αυτό το τόσο σημαντικό ζήτημα.

Ένα ζήτημα το οποίο ο Όμιλος «H Καβάλα Μπροστά» θεωρεί θεμελιώδους σημασίας, γιατί σχετίζεται με τους όρους υπό τους οποίους διεξάγεται ο δημόσιος διάλογος στην πόλη μας και τη διατήρηση ενός στοιχειώδους επιπέδου κοινωνικού και πολιτικού πολιτισμού. Σ’ αυτά τα ζητήματα όλοι μαζί πρέπει να ενώνουμε τις φωνές μας.

Το ίδιο σοβαρή και υπεύθυνη ήταν η θέση που πήρε ο κύριος Ποτόλιας και η Λαϊκή Συσπείρωση και στο θέμα της γέφυρας.

Να γιατί είναι «τίμια» και υπεύθυνη η ψήφος στη Λαϊκή Συσπείρωση, να γιατί πρέπει να υπάρχει και να ακούγεται και αυτή η φωνή στο Δημοτικό Συμβούλιο της Καβάλας, να γιατί θα είναι ευχής έργο να βγει η Λαϊκή Συσπείρωση ενισχυμένη από την εκλογική διαδικασία τον Μάιο.