Ο Δήμος Καβάλας ζητάει «πωλητές» καρτών στάθμευσης

Πρόσκληση προς τους επαγγελματίες που θέλουν να προμηθεύουν στους οδηγούς τις κάρτες εν όψει της έναρξης του μέτρου της ελεγχόμενης στάθμευσης

Πρόσκληση προς τους καταστηματάρχες ψιλικών ειδών, και όχι μόνο, της Καβάλας οι οποίοι ενδιαφέρονται να πωλούν τις κάρτες ελεγχόμενης στάθμευσης στο κέντρο της πόλης, απευθύνει με ανακοίνωση της η διοίκηση του δήμου Καβάλας. Το μέτρο αναμένεται να επιστρέψει σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, μιας και ολοκληρώνονται όλες οι απαραίτητες γραφειοκρατικές διαδικασίες, και σε πρώτη φάση τουλάχιστον η στάθμευση θα γίνεται με την αγορά καρτών από τους οδηγούς, από καταστήματα ή περίπτερα της πόλης. Όσοι επαγγελματίες ενδιαφέρονται μπορούν να προσέρχονται στα γραφεία εσόδων για να τα προμηθευτούν.

Η ανακοίνωση του δήμου Καβάλας αναφέρει: «Με την αρ. 52/2019 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας αποφασίσθηκε το μέτρο της Ελεγχόμενης Στάθμευσης στο αστικό κέντρο του δήμου Καβάλας. Κατόπιν αυτής καλούνται οι επαγγελματίες (περιπτερούχοι, μίνι μάρκετ κλπ.) που ενδιαφέρονται να προμηθευτούν κάρτες στάθμευσης προς πώληση να προσέλθουν στο Τμήμα Εσόδων & Περιουσίας του Δήμου Καβάλας. Σχετικές πληροφορίες δίνονται από το Τμήμα Εσόδων στο κτίριο της Δημοτικής Αστυνομίας,  Κ. Παλαιολόγου 4, τηλ. 2513500232 email: [email protected]».