Μάκης Παπαδόπουλος: Ψυχραιμία, κυρία δήμαρχε…

Ο επικεφαλής του «Τόπου της ζωής μας» διαπιστώνει ότι η κ. Τσανάκα και οι συνεργάτες της έχουν παρεκτραπεί χρησιμοποιώντας προσωπικές επιθέσεις, εκβιασμούς, απειλές, ψέματα και προσβολές

Ψυχραιμία συστήνει στη δήμαρχο Καβάλας, αλλά και στους συνεργάτες της, ο επικεφαλής του συνδυασμού «Ο τόπος της ζωής μας» με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις τους σε συνεντεύξεις αλλά και τοποθετήσεις τους στο δημοτικό συμβούλιο. Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Μάκης Παπαδόπουλος τονίζει ότι η προεκλογική αντιπαράθεση θα πρέπει με βάση τις θέσεις και τα προγράμματα των παρατάξεων και όχι με συκοφαντίες, ύβρεις, απειλές και προσωπικές επιθέσεις.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου του συνδυασμού «Ο τόπος της ζωής μας»

«Δεν μπορούμε να ανεχτούμε άλλο τον εξευτελισμό του θεσμού του Δημάρχου»

«Το τελευταίο διάστημα, η Δήμαρχος και στελέχη της Δημοτικής Αρχής έχουν παρεκτραπεί εντελώς σε προσωπικές επιθέσεις, εκβιασμούς, απειλές, άφθονα ψέματα, συκοφαντίες και προσβολές. Φτάσαμε στο σημείο να ακούμε μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο, από τον ίδιο τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, χαρακτηρισμούς όπως «τυφλοπόντικες των υπονόμων», «σκουλήκια» και πολλά άλλα.

Ωστόσο στην τελευταία της συνέντευξη, η κ. Τσανάκα ξεπέρασε κάθε όριο, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Τις μισές φορές ήταν “παραμύθια” αυτά που έλεγα όταν ήμουν αντιπολίτευση!».

Δυστυχώς, «παραμύθια» ήταν και τα περισσότερα από όσα έλεγε όσο ήταν και στη διοίκηση…

«Γυναίκες έρχονταν και κραύγαζαν για βοήθεια για να κρατήσουν τα παιδιά τους ζωντανά. Για να μην εκπορνευτούν».

Είναι τραγικό μία γυναίκα Δήμαρχος να προσβάλλει έτσι τις γυναίκες του τόπου μας, που κράτησαν ψηλά την αξιοπρέπειά τους μέσα στην κρίση…

«Το ψηφοδέλτιο δεν έκλεισε ακόμα. Δεν ξέρεις, μπορεί να μας έρθει κανένα κελεπούρι!».

Δεν είναι η πρώτη φορά που η κ. Τσανάκα κάνει διακρίσεις μεταξύ πολιτών. Τώρα διαχωρίζει και τους υποψηφίους σε «κελεπούρια» και σε «παρακατιανούς»… Για εκείνη, φαίνεται πως δεν έχει σημασία που αφήνουν τις δουλειές τους και την οικογένειά τους για να προσφέρουν στον τόπο τους, ο καθένας από το δικό του μετερίζι.

Εμείς περιμένουμε ακόμα από τη διοίκηση του Δήμου να κάνει απολογισμό του (ούτως ή άλλως ελάχιστου) έργου της και να δώσει στοιχεία για όσα θα παραδώσει στη νέα διοίκηση του Δήμου.

Δεν μπορούμε να ανεχτούμε άλλο αυτόν τον εξευτελισμό που υφίσταται ο θεσμός και το κύρος του Δημάρχου Καβάλας από την κ. Τσανάκα.

Η προεκλογική αντιπαράθεση πρέπει να γίνεται πάνω σε θέματα της αυτοδιοίκησης, στα προγράμματα και τις θέσεις των παρατάξεων, τις λύσεις για τα μικρά και μεγάλα προβλήματα του τόπου μας.

Όχι με ύβρεις, απειλές, συκοφαντίες και προσωπικές επιθέσεις.

Ψυχραιμία λοιπόν…»!