Μάκης Παπαδόπουλος:  Ισχυρή ομάδα με εκπροσώπους απ’ όλο το πολιτικό φάσμα, τις ηλικίες και τα επαγγέλματα

Την ομάδα που μπορεί να διεκδικήσει μία καλύτερη πορεία για τον Δήμο Καβάλας είναι έτοιμος να παρουσιάσει ο επικεφαλής του «Τόπου της ζωής μας»

Έτοιμος να παρουσιάσει στους δημότες της Καβάλας το ολοκληρωμένο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του που αποτελείται από 62 υποψήφιους συμβούλους για το Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας και 23 για την Κοινότητα της πόλης της Καβάλας δηλώνει ο Μάκης Παπαδόπουλος. Ο υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας επισημαίνει ότι η ομάδα που σχηματίστηκε στον «Τόπο της ζωής μας» διαθέτει εμπειρία και γνώση, ικανή να διοικήσει αποτελεσματικά τον Δήμο Καβάλας.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου του συνδυασμού «Ο τόπος της ζωής μας»

«Έτοιμη η ομάδα που θα αλλάξει την Καβάλα!»

«Παρουσιάζουμε στους πολίτες του Δήμου μας τα ολοκληρωμένα και πλήρη ψηφοδέλτια με τα οποία διεκδικούμε την ψήφο των δημοτών για το Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας και για το Κοινοτικό Συμβούλιο Καβάλας.

Στις κοινότητες των οικισμών, η παράταξή μας επιδίωξε την ενίσχυση της ενότητας των τοπικών κοινωνιών και επέλεξε τα μέλη μας να συνεργαστούν κυρίως με ανεξάρτητα ψηφοδέλτια.

Οι 62 υποψήφιοι σύμβουλοι για το Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας και οι 23 υποψήφιοι σύμβουλοι για την Κοινότητα της πόλης της Καβάλας συγκροτούν μία ισχυρή και δυναμική ομάδα με εκπροσώπους από όλο το πολιτικό φάσμα, από όλα τα κοινωνικά στρώματα, τις ηλικίες, τις επαγγελματικές ομάδες, από ολόκληρη την επικράτεια του Δήμου Καβάλας.

Μία ομάδα με εμπειρία και γνώση, ικανή να διοικήσει αποτελεσματικά τον Δήμο, πάντα σε στενή συνεργασία με την τοπική μας κοινωνία στην Καβάλα, τους Φιλίππους, τη Ν. Καρβάλη, σε όλους τους οικισμούς και τα χωριά μας.

Μία ομάδα που μπορεί να διεκδικήσει μία καλύτερη πορεία για τον Δήμο μας, να δώσει μάχες στα κέντρα λήψης αποφάσεων, να εξυπηρετήσει τα συμφέροντά μας.

Μαζί πάμε τον Δήμο μας ψηλά»!