Βέβαιος για τη νίκη ο Βαγγέλης Παππάς

Στη συνάντηση των υποψηφίων του συνδυασμού του, ο επικεφαλής της Κοινωνικής Αποτελεσματικής Παρέμβασης έδωσε το έναυσμα για την τελική ευθεία του προεκλογικού αγώνα στο δήμο Καβάλας

Από μαζικότητα, ενθουσιασμό αλλά και πίστη στην εκλογική νίκη στις 26 Μαΐου, χαρακτηρίστηκε η συγκέντρωση των υποψηφίων του συνδυασμού της Κοινωνικής Αποτελεσματικής Παρέμβασης (ΚΑΠ) το απόγευμα της Τρίτης στο ξενοδοχείο Γαλαξίας.

Όλοι οι υποψήφιοι ήταν εκεί για να ακούσουν τον επικεφαλής του συνδυασμού, υποψήφιο δήμαρχο Καβάλας Βαγγέλη Παππά, ο οποίος έδωσε το έναυσμα για την τελική ευθεία του προεκλογικού αγώνα που θα οδηγήσει, όπως είπε, σε ένα νικηφόρο αποτέλεσμα την επομένη των εκλογών.

Πρόκειται για εκτίμηση που προκύπτει από τα συνεχή θετικά μηνύματα των πολιτών, τόσο στο Εκλογικό Κέντρο της ΚΑΠ όσο κι από τις συνεχείς επαφές των υποψηφίων στην πόλη και στα χωριά του Δήμου Καβάλας.

Στη διάρκεια της συγκέντρωσης, συζητήθηκε το πλάνο εκδηλώσεων που διοργανώνει η ΚΑΠ για τις επόμενες ημέρες, έως και την 25η Μαΐου, παραμονή των εκλογών.

Εγκαίνια Εκλογικού Κέντρου

Η πρώτη εκδήλωση, για τα επίσημα εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου του συνδυασμού (στην οδό Ερυθρού Σταυρού δίπλα στο Γαλαξία) έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή 10 Μαΐου στις 20:00, την ώρα που θα βρίσκονται σε εξέλιξη οι εκδηλώσεις της «Λευκής Νύχτας» στην αγορά της Καβάλας.

Ο Βαγγέλης Παππάς ευχαρίστησε όλους όσοι συμμετέχουν στο συνδυασμό Κοινωνική Αποτελεσματική Παρέμβαση και οι οποίοι βάζουν ο καθένας το δικό του λιθαράκι στο πρόγραμμα που διαμορφώθηκε όλο το προηγούμενο διάστημα. Τους προέτρεψε να δώσουν έναν τίμιο και καθαρό αγώνα «όπως τίμια και καθαρή, χωρίς πολιτικές και οικονομικές εξαρτήσεις, θα είναι η νέα δημοτική αρχή που θα σχηματίσει η Κοινωνική Αποτελεσματική Παρέμβαση» είπε χαρακτηριστικά.