Βαγγέλης Παππάς: Τολμάει (τις ανοιχτές προεκλογικές συγκεντρώσεις) γιατί μπορεί… [Φωτογραφίες]

Πλήθος κόσμου στα εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου της Κοινωνικής Αποτελεσματικής Παρέμβασης

Σε μεγάλη, ανοιχτή προεκλογική συγκέντρωση εξελίχθηκε η εκδήλωση για τα εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου του συνδυασμού του υποψήφιου δημάρχου Καβάλας Βαγγέλη Παππά, στην οδό Ερυθρού Σταυρού. Πλήθος κόσμου συνέρρευσε, γεμίζοντας τον εσωτερικό χώρο αλλά και τα διπλανά καταστήματα.

«Είναι άλλη μια, αδιάψευστη δημοσκόπηση» σχολίασε ο Βαγγέλης Παππάς σημειώνοντας ότι η δυναμική που απέκτησε η Κοινωνική Αποτελεσματική Παρέμβαση, έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία και δίνει σαφή μηνύματα για το ποιος θα είναι ο νικητής των επόμενων δημοτικών εκλογών.

«Τολμάμε να κάνουμε ανοιχτές συγκεντρώσεις, τολμάμε γιατί έχουμε τον κόσμο δίπλα μας. Η δύναμη της ΚΑΠ μεγαλώνει κάθε μέρα, όλο και περισσότερο. Σε αυτή τη σημαντική μάχη για την Καβάλα, θέλουμε τους πολίτες μαζί. Για την Καβάλα που ονειρευόμαστε, για μια Καβάλα ζωντανή, πρωταγωνίστρια» είπε μεταξύ άλλων ο κ. Παππάς και κάλεσε τον κόσμο να δώσει ηχηρό μήνυμα στις κάλπες, τόσο για το Δημοτικό Συμβούλιο όσο και για τα κοινοτικά συμβούλια σε κάθε περιοχή.

Αναφερθείς στη μεγάλη γιορτή της Λευκής Νύχτας, ο κ. Παππάς σχολίασε με νόημα: «οι εκδηλώσεις που πραγματοποιούν κατά καιρούς δραστήριοι κλαδικοί, πολιτιστικοί και αθλητικοί σύλλογοι, δίνουν ζωντάνια στην Καβάλα. Η στήριξή τους από τον Δήμο είναι αυτονόητη και επιβεβλημένη και δεν μπορεί να αποτελεί αντικείμενο για να καυχιέται κανείς, για δράσεις άλλων. Αλίμονο μας αν ο Δήμος δεν στήριζε τις προσπάθειες της τοπικής κοινωνίας. Εμείς στην ΚΑΠ έχουμε συγκεκριμένο σχέδιο και προτάσεις ώστε αυτές οι δράσεις να αποκτήσουν εξωστρέφεια και να προσελκύσουν πραγματικό τουρισμό. Να δώσουν στην Καβάλα διανυκτερεύσεις. Να την καταστήσουν σημείο αναφοράς για την ευρύτερη περιοχή».

Σημειώνεται ότι ανάμεσα στο μεγάλο πλήθος του κόσμου που παρακολούθησε την ομιλία του Βαγγέλη Παππά ήταν μεταξύ άλλων ο υποψήφιος δήμαρχος Θόδωρος Μουριάδης, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Χριστόδουλος Τοψίδης μαζί με τους αντιπεριφερειάρχες Θόδωρο Μαρκόπουλο και Αλέξανδρο Ιωσηφίδη και την υποψήφια περιφερειακή σύμβουλο Κατερίνα Ιωαννίδου, οι υποψήφιοι σύμβουλοι με το συνδυασμό του περιφερειάρχη Χρήστου Μέτιου, Παύλος Τσουμάκης, Σάκης Κολυβάς και Αλέξης Πολίτης, ο αντιδήμαρχος Παγγαίου Χρήστος Μποσμπότης, άνθρωποι που υπηρέτησαν για χρόνια την τοπική αυτοδιοίκηση, όπως η Βούλη Δημοπούλου και ο τέως νομάρχης Θόδωρος Καλλιοντζής αλλά και εκπρόσωποι των θεσμικών φορέων της αγοράς, όπως το μέλος της διοίκησης του Επιμελητηρίου Καβάλας Κίμων Παπαδόπουλος, ο πρόεδρος και ο γραμματέας της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών του νομού, Γιάννης Παναγιωτίδης και Παναγιώτης Αρσονιάδης αντίστοιχα, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Βασίλης Λεμονίδης κα.