Μάκης Παπαδόπουλος: Τελεία και παύλα! Η Καλαμίτσα ανήκει στους Καβαλιώτες

Ξεκάθαρη δήλωση του επικεφαλής του «Τόπου της ζωής μας» με αφορμή τοποθέτηση στελέχους της διοίκησης Τσανάκα, περί χαμένης υπόθεσης για την Καβάλα

Μια ακόμα χαμένη «μάχη» για τον δήμο Καβάλας είναι, σύμφωνα με τον Μάκη Παπαδόπουλο, η υπόθεση της διεκδίκησης της Καλαμίτσας. Ο επικεφαλής του «Τόπου της ζωής μας» με αφορμή δήλωση στελέχους της διοίκησης Τσανάκα ότι η συγκεκριμένη παραλία είναι χαμένη για τον δήμο, τονίζει ότι αποτελεί «ομολογία» ανικανότητας και αποτυχίας υπεράσπισης των συμφερόντων της Καβάλας. Επισημαίνει δε με έμφαση ότι η Καλαμίτσα ανήκει στους Καβαλιώτες και ότι με όραμα και σκληρή δουλειά η Καβάλα θα ανέβει ψηλά.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου της δημοτικής παράταξης «Ο τόπος της ζωής μας»

«“Ομολογία” ανικανότητας και αποτυχίας υπεράσπισης των συμφερόντων της Καβάλας»

«Οι δηλώσεις στελεχών της διοίκησης του Δήμου ότι «Καλαμίτσα τέλος για τον Δήμο Καβάλας» δείχνουν ότι η εγκατάλειψη της Καλαμίτσας από τον Δήμο Καβάλας είναι πολιτική απόφαση της κ. Τσανάκα. Αντί να φροντίσει να περιποιηθεί την Καλαμίτσα, η διοίκηση Τσανάκα “έτρεχε” στην Ινδία και σπαταλούσε τα χρήματα των δημοτών.

Αυτή είναι η “αντίληψη” της διοίκησης του Δήμου για την τουριστική ανάπτυξη…

Με τη διοίκηση Τσανάκα χάνουμε το στρατόπεδο Ασημακόπουλου, χάνουμε το Κάτω Νοσοκομείο, χάνουμε το παλιό Πρωτοδικείο, χάνουμε την Καλαμίτσα, χάνουμε και τη Γαλάζια Σημαία, κινδυνεύουμε να χάσουμε και το ανοιχτό Κολυμβητήριο!

Όχι άλλα χαμένα χρόνια, όχι άλλες χαμένες ευκαιρίες!

Η απόφαση αυτή της διοίκησης Τσανάκα αποτελεί “ομολογία” ανικανότητας και αποτυχίας της να υπερασπιστεί τα συμφέροντα της Καβάλας και των Καβαλιωτών.

Είναι επίσης αποτέλεσμα της αδιαφορίας και της προηγούμενης διοίκησης Σιμιτσή – Μουριάδη να προετοιμαστεί σωστά, ώστε ο Δήμος Καβάλας να ξεκινήσει έγκαιρα τις συζητήσεις με τους αρμόδιους φορείς και να μην χαθεί πολύτιμος χρόνος. Σε μια περίοδο μάλιστα που οι αρνητικές εξελίξεις σε βάρος των δήμων ήταν ραγδαίες.

Εμείς δεσμευόμαστε: η κατάσταση αυτή θα αλλάξει μετά τις δημοτικές εκλογές, με εμάς στη διοίκηση του Δήμου.

Η Καλαμίτσα ανήκει στους Καβαλιώτες. Αυτή είναι η δική μας άποψη. Τελεία και παύλα!

Με όραμα, με σχέδιο, με σκληρή δουλειά, με ικανή ομάδα, με έναν Δήμαρχο για όλους, ανεβάζουμε τον τόπο μας ψηλά, εκεί που του αξίζει»!