Μάκης Παπαδόπουλος: Αφήστε, κ. Τσανάκα, φτάνουν οι λύσεις που δώσατε για την Πολεοδομία!

Δριμύτατη κριτική για ένα πρόβλημα, που όπως αναφέρει ο επικεφαλής του «Τόπου της ζωής μας», δεν έκανε γι’ αυτό εδώ και 5 χρόνια και έρχεται 10 μέρες πριν τις εκλογές να ασχοληθεί μαζί του

Οι τελευταίες κινήσεις της διοίκησης του δήμου Καβάλας αναφορικά με το οξύ πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Πολεοδομία Καβάλας, αποτέλεσαν το αντικείμενο της ανακοίνωσης του Μάκη Παπαδόπουλου στην οποία ασκεί δριμύτατη κριτική τόσο στην Δήμητρα Τσανάκα, ως δήμαρχο, όσο και στον Θόδωρο Μουριάδη που ήταν στέλεχος της προηγούμενης διοίκησης. Ο επικεφαλής του «Τόπου της ζωής μας» αφού αναφέρει ότι επί 5 χρόνια δεν έκανε τίποτα για το πρόβλημα, έρχεται τώρα 10 μέρες πριν από τις εκλογές για να ασχοληθεί μ’ αυτό, δεσμεύεται ότι όταν θα αναλάβει τον δήμο θα διαχειριστεί και αυτό το πρόβλημα που θα κληρονομήσει ως νέα διοίκηση.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου του «Τόπου της ζωής μας»

«Η κ. Τσανάκα “θυμήθηκε” τώρα και την Πολεοδομία!»

«Η απερχόμενη διοίκηση της κ. Τσανάκα (αλλά και η προηγούμενη στην οποία συμμετείχε ο κ. Μουριάδης ως Αντιδήμαρχος), αφού αποψίλωσε (εκτός των άλλων) την Πολεοδομία από προσωπικό, αφού 5 χρόνια τώρα δεν έκανε απολύτως τίποτε για την επίλυση του τεράστιου αυτού προβλήματος που “έπνιξε” και “πνίγει” μηχανικούς και την ίδια την ανάπτυξη του τόπου μας, έρχεται να ασχοληθεί και με την Πολεοδομία, 10 ημέρες πριν τις εκλογές και λίγο πριν αποχωρήσει από τη διοίκηση του Δήμου!

Αφήστε, κ. Τσανάκα!
Φτάνουν οι “λύσεις” που δώσατε!

Διώξατε με τις ενέργειές σας βασικά στελέχη της Διεύθυνσης Πολεοδομίας Καβάλας σε άλλους φορείς, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί αφενός τεράστια καθυστέρηση στην έκδοση πολεοδομικών αδειών και αφετέρου ταλαιπωρία και απαξίωση των δημοτών και της τεχνικής – επιστημονικής κοινότητας, στη δύσκολη περίοδο που περνάμε.

Εμείς τα λέγαμε στο Δημοτικό Συμβούλιο τόσα χρόνια, εσείς κωφεύατε!
Και μόλις έγινε η ανακοίνωση του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων, τότε “ξυπνήσατε από τον λήθαργο”!
Ο «Τόπος της ζωής μας» είναι η παράταξη που γνωρίζει, που μπορεί και που έχει τη βούληση να διαχειριστεί σωστά το προσωπικό του Δήμου, με στόχο να οργανώσει τις υπηρεσίες και να φέρει το καλύτερο αποτέλεσμα.

Με τη θέληση των πολιτών, θα διαχειριστεί και αυτό το πρόβλημα που θα κληρονομήσει ως νέα διοίκηση στον Δήμο Καβάλας. Είναι δέσμευσή μας, αποτελεί καθήκον μας να δώσουμε λύσεις στα προβλήματα που δημιουργήσατε εσείς και οι προκάτοχοί σας. Για τους πολίτες και για τους μηχανικούς»!