Μάκης Παπαδόπουλος:  Δεν θέλουμε παρατάξεις που θα μένουν «στην απ’ έξω»

Ο επικεφαλής του «Τόπου της ζωής μας» δίνει απαντήσεις για την επόμενη μέρα των εκλογών και θέτει ερωτήματα στους συνυποψήφιους του που δηλώνουν ότι έχουν γνώση και εμπειρία στα αυτοδιοικητικά

Την απάντηση του σε όσους από τους συνυποψήφιους του για την δημαρχία της Καβάλας επικαλούνται την γνώμη και την εμπειρία τους στα αυτοδιοικητικά θέματα, δίνει με ανακοίνωση του Μάκης Παπαδόπουλος. Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Ο τόπος της ζωής μας» τους καλεί να απαντήσουν γιατί με αυτές τις γνώσεις, που αναφέρουν ότι έχουν, δεν έλυσαν κανένα από τα προβλήματα της Καβάλας και αντιθέτως δημιούργησαν περισσότερα; Σε ότι αφορά στο ερώτημα που έχει σχέση με τις συνεργασίες που θα πρέπει να προκύψουν την επομένη των εκλογών, ο υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας απαντά ότι θα επιδιώξει ευρύτερη συναίνεση με την συμμετοχή όλων για το καλό του δήμου και όχι «σκληρές» πλειοψηφίες που θα διοικούν και θα αφήνουν άλλες στην… «απ’ έξω»!

Ακολουθεί το δελτίο τύπου του συνδυασμού «Ο τόπος της ζωής μας»

«Κάποιοι κρύβουν την αποτυχία τους πίσω από “τη γνώση” και “την εμπειρία”…»

«Όσοι επικαλούνται τη γνώση και την εμπειρία στα αυτοδιοικητικά θέματα θα πρέπει να εξηγήσουν στους δημότες μία απλή αλήθεια: με την “εμπειρία” τους και τη “γνώση” τους δεν κατόρθωσαν τόσα χρόνια να λύσουν κανένα σοβαρό πρόβλημα του Δήμου και δεν πέτυχαν να δημιουργήσουν ανάπτυξη και πλούτο στον τόπο μας.

Αντιθέτως, με “την εμπειρία” και “τη γνώση” τους, έχουν δημιουργήσει “μεγάλο πλούτο” από σοβαρά προβλήματα: ρουσφέτια, “βολέματα”, σπατάλες και κακοδιαχείριση, κτίρια και ολόκληρες περιοχές που ρημάζουν από την εγκατάλειψη και την αδιαφορία, έργα που δεν ολοκληρώνονται στην ώρα τους, ανύπαρκτες συντηρήσεις εξοπλισμού και εγκαταστάσεων στη ΔΕΥΑΚ, και πολλά άλλα.

Ακόμη, και η γέφυρα στο Κάτω Νοσοκομείο έπεσε λόγω “γνώσης” και “εμπειρίας”…

Όχι λοιπόν! Τέτοια “γνώση” και “εμπειρία” δεν μας αξίζει!

Ούτε θα επιτρέψουμε σε κάποιους να αποκρύψουν το παρελθόν τους και τις αποτυχημένες επιλογές τους.

Παρόλα αυτά, εμείς δεν μένουμε εκεί. Τα προβλήματα της Καβάλας είναι πολλά και μεγάλα, και δεν περισσεύει κανείς.

Θα συνεργαστούμε με όλους και θα διοικήσουμε με όλους, για το καλό της Καβάλας.

Εμείς δεν θέλουμε να διαμορφωθεί μία “σκληρή” πλειοψηφία στο Δημοτικό Συμβούλιο, ένα μπλοκ από κάποιες παρατάξεις που θα διοικούν και άλλες που θα μένουν “στην απ’ έξω”.

Βεβαίως, όποτε υπάρχουν διαφωνίες σε κάποιο θέμα, θα ψηφίζουμε δημοκρατικά και θα ισχύει η αρχή της πλειοψηφίας. Και ο καθένας θα λογοδοτεί για τις επιλογές του στους πολίτες.

Όλοι όσοι θέλουν πραγματικά να προσφέρουν και να υπερασπιστούν μαζί μας τα συμφέροντα του Δήμου μας δεν πρέπει να αποκλειστούν.

Εμείς καλούμε τους δημότες να κάνουν την υπέρβαση.

Να ξεφύγουν από τις αποτυχημένες “συνταγές του παρελθόντος” και να στηρίξουν έναν πραγματικά Ανεξάρτητο συνδυασμό και έναν αληθινά Ανεξάρτητο Δήμαρχο Καβάλας.

Έναν Δήμαρχο για όλους»!