Δήμητρα Τσανάκα: Ξεκάθαρο και νικηφόρο το μήνυμα και στον πρώην Δήμο Φιλίππων

Η δήμαρχος Καβάλας και επικεφαλής του συνδυασμού Ανάσα για τον Δήμο ευχαριστεί τους δημότες του πρώην δήμου Φιλίππων για την εμπιστοσύνη που της έδειξαν κατά την εκλογική διαδικασία της 26ης Μαΐου

Τα χωριά του πρώην δήμου Φιλίππων επισκέφτηκε το απόγευμα της Τρίτης 28 Μαΐου 2019 η δήμαρχος Καβάλας και επικεφαλής του συνδυασμού Ανάσα για τον Δήμο Δήμητρα Τσανάκα, εκφράζοντας τις ευχαριστίες της για την αύξηση του ποσοστού κατά την εκλογική διαδικασία της 26ης Μαΐου 2019, σε σύγκριση με τις εκλογές του 2014 και για την εμπιστοσύνη την οποία έδειξαν στο πρόσωπό της.

Αναλυτικά το μήνυμα της Δήμητρας Τσανάκα

Χθες επισκεφτήκαμε μαζί με τους συνεργάτες μου τα χωριά του πρώην δήμου Φιλίππων. Συναντήσαμε παλιούς μας φίλους, αλλά κάναμε και καινούργιους. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα αυξήσαμε κατά πολύ το ποσοστό μας στην περιοχή αυτή από την προηγούμενη φορά, ενώ η διαφορά μας με τον δεύτερο συνδυασμό ξεπερνά τις 800 ψήφους. Ευχαριστούμε θερμά για την εμπιστοσύνη σας. Ευχαριστούμε θερμά που μας στηρίζετε με τη ψήφο σας. Συνεχίζουμε μαζί, συνεχίζουμε δυνατά.